Microsoft 365 & Copilot

Jouw persoonlijke AI-assistent voor op het werk

Waarom Microsoft 365 & Copilot?

Microsoft Copilot voor Microsoft 365 werkt naadloos samen met je vertrouwde Microsoft 365-apps, automatiseert jouw dagelijkse taken en komt met handige suggesties. Bespaar tijd en vergroot jouw creativiteit, terwijl je gegevens optimaal beschermd zijn. Ontdek hoe Copilot voor Microsoft 365 jouw persoonlijke AI-assistent in al je Microsoft 365 apps wordt.

Voordelen Copilot voor Microsoft 365

  • Kostenbesparingen en efficiency
  • Automatisering
  • Intelligentie
  • Creativiteit
  • Veiligheid

Wat is Copilot voor Microsoft 365?

Microsoft Copilot voor Microsoft 365 is een een AI-gedreven persoonlijke assistent die naadloos integreert met je Microsoft 365-apps, zoals Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Teams, Viva en meer. Door gebruik te maken van grote taalmodellen (LLMs), koppelt het naadloos je data aan Microsoft Graph. Dit stelt Copilot in staat om realtime intelligente assistentie te bieden die je helpt om je creativiteit en productiviteit te verhogen en je vaardigheden te verbeteren.

Microsoft 365 en Copilot, een private AI-tool, garandeert de veiligheid van je bedrijfsgegevens door te voldoen aan Microsoft’s strenge privacy- en beveiligingsstandaarden. Hiermee ben je verzekerd van een veilige dataomgeving. Veiligheid speelt een cruciale rol in onze aanpak met Copilot. We richten ons niet alleen op technologische beveiligingsmaatregelen, zoals het hanteren van het zero trust principe, maar besteden ook aandacht aan de menselijke kant door middel van gerichte trainingen. Zo zorgen we voor een integrale benadering van security bij de implementatie van deze tool.

Of bel ons op: 088 20 20 520.

Wat zijn de mogelijkheden?

  1. Complex werk vereenvoudigen: als jouw persoonlijke assistent doorzoekt Copilot je gegevens – e-mails, documenten en het internet. Het helpt je complexe taken sneller en slimmer uit te voeren door informatie te vinden, berekeningen te maken, teksten te vertalen en vergaderingen te plannen.
  2. Slimme suggesties en automatisering: Copilot verbetert je documenten, presentaties en e-mails met slimme suggesties en automatiseert routinetaken zoals het invullen van formulieren, facturatie en agenda-updates.
  3. Creativiteit vergroten: door gebruik te maken van OpenAI-modellen zoals GPT-4 en DALL-E 3, genereert Copilot unieke teksten, aantrekkelijke designs en creatieve afbeeldingen die passen bij specifieke doelen en de merkidentiteit van je organisatie. Je kunt zelf de tone of voice kiezen: formeel, professioneel of vriendelijk.
  4. Samenwerking verbeteren: Copilot is een waardevolle aanvulling op Microsoft Teams, verbetert de samenwerking binnen en buiten je organisatie, maakt vergaderingen efficiënter en houdt je up-to-date over lopende projecten.
  5. Realtime ondersteuning: Copilot biedt intelligente ondersteuning in real-time, met tips en suggesties om jouw werkzaamheden nog beter en slimmer uit te voeren en jouw vaardigheden continu te verbeteren.
kunstmatige intelligentie AI
Microsoft copilot voor microsoft 365

Direct meer weten?

Benieuwd naar de mogelijkheden van Microsoft 365 en Copilot voor jouw organisatie en medewerkers? Neem contact met ons op voor inspiratie en ondersteuning bij de succesvolle implementatie van Copilot voor Microsoft 365 in jouw organisatie.

Contact opnemen

     Rick Deneer   

Rick Deneer

Teamlead Productivity

+31 88 20 20 520 +31 6 184 832 14 [email protected]

Wat doen we nog meer?

Cloud datacenter

Modern datacenter

Een datacenter in Microsoft Azure biedt je maximale flexibiliteit, schaalbaarheid en veiligheid.

Managed services

onze oplossingen

Maak kennis met de managed services van Advantive voor de Microsoft omgeving van jouw organisatie.

Moderne werkplek

Online vergaderen met Microsoft Teams

De moderne werkplek faciliteert prettig en veilig (samen)werken vanuit huis, op kantoor en onderweg.