Copilot chat

Jouw persoonlijke en veilige chatbot voor je dagelijkse werk

Waarom Copilot chat?

Copilot chat is jouw digitale assisent op het werk. Deze chatbot van Microsoft integreert naadloos kunstmatige intelligentie (AI) in je dagelijkse werkzaamheden, waardoor je meer kunt doen op een werkdag zonder extra kosten. Copilot chat is ontworpen met een focus op gebruikersveiligheid, zodat je zowel je productiviteit als creativiteit kunt verhogen zonder dat je je zorgen hoeft te maken over de veiligheid van je (bedrijfs)gegevens.

Voordelen Copilot chat

  • Inbegrepen in Microsoft abonnement
  • Veiligheid is gegarandeerd
  • Productiviteitsboost
  • Creativiteit
  • Digitale assistent

Waarom Copilot chat?

Microsoft Copilot voor Microsoft 365 is een een AI-gedreven persoonlijke assistent die naadloos integreert met je Microsoft 365-apps, zoals Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Teams, Viva en meer. Door gebruik te maken van grote taalmodellen (LLMs), integreert het je data met Microsoft Graph, waardoor het realtime intelligente assistentie biedt om je creativiteit, productiviteit en vaardigheden te verbeteren. Copilot is een private AI tool en beschermt je bedrijfsgegevens volgens Microsoft’s hoogste privacy- en beveiligingsstandaarden. Bovendien zijn er geen additionele kosten aan verbonden. Het is een handige tool om de mogelijkheden van AI op een laagdrempelige manier te verkennen.

Veiligheid (bedrijfs)gegevens is gegarandeerd

Met Copilot ben je verzekerd van een veilige werkomgeving. Deze tool is specifiek beschikbaar voor Entra ID-gebruikers en biedt robuuste bescherming voor zowel gebruikers- als bedrijfsgegevens. Dankzij Microsoft Edge voor Bedrijven, geoptimaliseerd voor AI-toepassingen en uitgerust met geavanceerde beveiligingsfeatures zoals Microsoft Purview data loss prevention, blijven je gevoelige data veilig en privé.

Of bel ons op: 088 20 20 520.

Maak van Copilot chat jouw digitale assistent

Copilot chat is een veelzijdige tool en gaat jouw werkdag in positieve zin veranderen. Het biedt je geavanceerde ondersteuning op de volgende gebieden:

  • Contentcreatie: van zakelijke e-mails tot creatieve blogposts, Copilot biedt geavanceerde hulp bij het schrijven, structureren en redigeren van content.
  • Data-analyse: identificeer trends en visualiseer complexe gegevens met gemak, waardoor je geïnformeerde beslissingen kunt nemen op basis van heldere analyses.
  • Samenvatten van documenten: bespaar tijd met de krachtige samenvattingsfunctie van Copilot, ideaal voor het snel verkrijgen van kernpunten uit uitgebreide documenten.
  • Kennis en vaardigheden: verbeter je kennis en vaardigheden op elk gewenst gebied met aanbevelingen voor relevante bronnen en tutorials.
  • Programmeren: of je nu code schrijft, debugt of optimaliseert, Copilot is de ideale ondersteuning voor elke ontwikkelaar.

Copilot chat
Copilot in word

Direct meer weten?

Wil je meer weten over de mogelijkheden van Copilot chat voor jouw organisatie? Neem contact met ons op voor meer informatie of een inspiratiesessie over de mogelijkheden van AI. Wij helpen jou en je team graag om met Copilot een vliegende start te maken in de wereld van kunstmatige intelligentie (AI).

Contact opnemen

     Rick Deneer   

Rick Deneer

Teamlead Productivity

+31 88 20 20 520 +31 6 184 832 14 [email protected]

Wat doen we nog meer?

Cloud datacenter

Modern datacenter

Een datacenter in Microsoft Azure biedt je maximale flexibiliteit, schaalbaarheid en veiligheid.

Managed services

onze oplossingen

Maak kennis met de managed services van Advantive voor de Microsoft omgeving van jouw organisatie.

Moderne werkplek

Online vergaderen met Microsoft Teams

De moderne werkplek faciliteert prettig en veilig (samen)werken vanuit huis, op kantoor en onderweg.