Copilot implementatie

Succesvol én veilig aan de slag met AI in jouw organisatie

Waarom een Copilot implementatie?

Met Copilot geef je je medewerkers een geavanceerde werkplek die niet alleen innovatief is, maar ook flexibel en veilig voor de toekomst. De implementatie van Copilot vraagt om een gefaseerde aanpak, waarbij security een belangrijke rol speelt. Onze collega’s begeleiden jouw organisatie en zorgen voor een succesvolle en veilige implementatie.

Voordelen Copilot implementatie

  • Kostenbesparingen en efficiency
  • Toekomstbestendige werkplek
  • Schaalbare oplossing
  • Continue innovatie
  • Veiligheid en compliance als standaard

Voorbereiding Copilot implementatie

Met de implementatie van Copilot zet je jouw organisatie met technologische vernieuwing op voorsprong. Copilot wordt de digitale assistent van iedere collega binnen je organisatie. Copilot biedt uitgebreide mogelijkheden om de productiviteit van je medewerkers te vergroten. Onze aanpak start met een grondige voorbereiding waarbij we samen met jou de specifieke behoeften en strategische doelen van jouw organisatie in kaart brengen. Inspiratiesessies en gedetailleerde analyses vormen de basis van dit traject.

Copilot Proof of Concept (PoC)

Een Proof of Concept (PoC)/pilotproject helpt ons te bepalen hoe Copilot het beste ingezet kan worden binnen jouw bedrijfsvoering. Het succes van deze PoC bepaalt de verdere uitrol en aanpassingen die nodig zijn om Copilot naadloos te integreren in jouw organisatie. Van licentieadvies tot technische (security) inrichting, wij zorgen ervoor dat alles op orde is.

Of bel ons op: 088 20 20 520.

Copilot implementatie: security heeft onze focus

Zodra de basis is gelegd, ligt de focus op security en compliance. Advantive neemt de veiligheid van jouw data uiterst serieus. Tijdens de Copilot implementatie van bijvoorbeeld Copilot voor Microsoft 365 of Copilot Studio besteden we veel aandacht aan de technische voorbereiding, waaronder identiteits- en toegangsbeheer, data governance en het realiseren van een solide security baseline.

Eenmaal live, verschuift onze focus naar adoptie en training. Onze experts bieden op maat gemaakte trainingen en continue ondersteuning om ervoor te zorgen dat alle gebruikers slim en veilig kunnen (samen)werken met Copilot.

Onze managed services en SOC-dienstverlening waarborgen een zorgeloze ervaring na implementatie, waardoor jouw organisatie zonder zorgen kan blijven innoveren en groeien met Copilot.

kunstmatige intelligentie AI
Copilot your game changer

Direct meer weten?

Klaar om de toekomst van jouw organisatie vorm te geven met Copilot? Neem contact met ons op zet de eerste stap naar een nog slimmere, veiligere en efficiëntere werkplek.

Contact opnemen

     Thijs van GIls   

Thijs van Gils

Technical lead Productivity

+31 88 20 20 520 +31 6 184 843 59 [email protected]
 
 

Wat doen we nog meer?

Cloud datacenter

Modern datacenter

Een datacenter in Microsoft Azure biedt je maximale flexibiliteit, schaalbaarheid en veiligheid.

Managed services

onze oplossingen

Maak kennis met de managed services van Advantive voor de Microsoft omgeving van jouw organisatie.

Moderne werkplek

Online vergaderen met Microsoft Teams

De moderne werkplek faciliteert prettig en veilig (samen)werken vanuit huis, op kantoor en onderweg.