Copilot readiness

Bereid je organisatie voor op Copilot en AI

Waarom Copilot readiness?

Je wilt slim en veilig aan de slag met Copilot en kunstmatige intelligentie (AI), maar hoe pak je dat aan en wat komt er allemaal bij kijken? Wij ondersteunen je daar graag in, zowel pragmatisch als strategisch. Het is belangrijk dat jouw collega’s prettig en veilig kunnen werken met Copilot, terwijl dit tegelijkertijd bijdraagt aan de organisatorische doelstellingen van jouw organisatie. Samen zorgen we ervoor dat jouw organisatie goed voorbereid is op het gebruik van Copilot.

Voordelen Copilot readiness

  • Veilig gebruik AI
  • Naadloze integratie ICT-systemen
  • Mogelijkheden optimaal benutten
  • Strategische inzet AI
  • Technische voorbereiding implementatie

Wat is Copilot readiness?

Wat houdt Copilot readiness precies in? Het betekent dat jouw organisatie, collega’s, technische ICT-infrastructuur en bedrijfsprocessen optimaal voorbereid zijn om met kunstmatige intelligentie aan de slag te gaan. Bij ons begint dit met een inspiratiesessie waarin onze collega’s je meenemen in de wereld van AI en de specifieke toepassingen voor jouw organisatie. Na deze sessie werken we samen aan een plan dat niet alleen aansluit op jouw organisatorische doelstellingen, maar ook zorgt voor een naadloze integratie van AI in je bestaande processen. 

Dit traject is cruciaal om ervoor te zorgen dat iedereen binnen de organisatie de overstap naar AI begrijpt en omarmt. Wij bieden daarbij ondersteuning op zowel strategisch, tactisch als operationeel niveau. Hierdoor wordt niet alleen de basis gelegd voor effectief gebruik van AI vandaag de dag, maar zorgen we ook dat jouw organisatie klaar is voor toekomstige ontwikkelingen en innovaties.

Of bel ons op: 088 20 20 520.

Veilig gebruik van Copilot en AI

Voordat je organisatie echt effectief met Copilot en AI aan de slag gaat, is het essentieel om de technische en beveiligingsaspecten grondig aan te pakken. Copilot readiness assessment geeft weer in hoeverre jouw organisatie, processen en ICT-infrastructuur ‘Copilot ready’ zijn. We helpen je vervolgens bij het optimaliseren van de ICT-omgeving, zodat gegevensbeveiliging en toegangsbeheer perfect geregeld zijn. Daarnaast leggen we een sterke nadruk op het trainen van je medewerkers in een slim en veilig gebruik van AI-toepassingen, want zij zijn de sleutel tot succes. Onze aanpak zorgt ervoor dat jouw collega’s en organisatie niet alleen klaar zijn voor de huidige mogelijkheden van AI, maar ook flexibel genoeg om toekomstige innovaties te adopteren en te implementeren.

kunstmatige intelligentie AI
Copilot scanning transcript

Direct meer weten?

Is jouw organisatie klaar voor de toekomst met Copilot en AI? Ontdek het met onze Copilot readiness assessment en zie direct waar je staat en wat verbeterd kan worden. Neem voor vragen of ondersteuning contact met ons op.

Contact opnemen

     Rick Deneer   

Rick Deneer

Teamlead Productivity

+31 88 20 20 520 +31 6 184 832 14 [email protected]

Wat doen we nog meer?

Cloud datacenter

Modern datacenter

Een datacenter in Microsoft Azure biedt je maximale flexibiliteit, schaalbaarheid en veiligheid.

Managed services

onze oplossingen

Maak kennis met de managed services van Advantive voor de Microsoft omgeving van jouw organisatie.

Moderne werkplek

Online vergaderen met Microsoft Teams

De moderne werkplek faciliteert prettig en veilig (samen)werken vanuit huis, op kantoor en onderweg.