Copilot Studio

Chatbots en GPT's specifiek voor jouw organisatie

Slimme en praktische chatbots eenvoudig ontwikkeld voor jouw organisatie

Maak kennis met de uitgebreide mogelijkheden van kunstmatige intelligentie (AI) met Copilot Studio. Vanuit 1 compleet platform maak je op een intuïtieve manier chatbots (GPT’s) voor jouw organisatie. Deze chatbots vergroten de productiviteit én het werkplezier in jouw organisatie. Onze collega’s begeleiden je stap voor stap bij het maken, beheren en beveiligen van jouw organisatiespecifieke chatbots.

Voordelen Copilot Studio

  • Low-code chatbots maken
  • Procesautomatisering
  • Mogelijkheden zijn eindeloos
  • Veilgheid is gegarandeerd
  • Gebruiker staat centraal

Wat is Copilot Studio?

Copilot Studio, voorheen bekend als Power Virtual Agents, is een revolutionaire tool die het mogelijk maakt om zonder uitgebreide programmeerkennis toch krachtige chatbots te bouwen. Deze bots kunnen volledig geïntegreerd worden binnen de Microsoft 365-suite en zijn uit te breiden met diverse externe systemen, zoals je website of CRM-platform. Dit verhoogt niet alleen de productiviteit, maar verbetert ook de gebruikerservaring door een snelle en nauwkeurige respons op gebruikersvragen. 

Een groot voordeel van Copilot Studio is de mogelijkheid om processen te automatiseren. Stel je voor: een chatbot die automatisch kennis deelt, antwoorden genereert en taken uitvoert. Dit leidt tot een naadloze samenwerking tussen verschillende applicaties en platforms, waardoor je medewerkers zich kunnen focussen op meer tactische en strategische taken. De integratie met Microsoft 365 zorgt ervoor dat deze interacties veilig en efficiënt verlopen, terwijl je tegelijkertijd profiteert van de laatste innovaties op het gebied van AI.

Of bel ons op: 088 20 20 520.

Wat zijn de mogelijkheden van Copilot Studio?

De mogelijkheden van Copilot Studio zijn met de komst van AI eindeloos. Maar wat kun je er nu precies mee? We delen een aantal praktische voorbeelden met je:

  1. Klantenservice automatiseren: ontwikkel een chatbot die zowel eenvoudige als complexe klantvragen afhandelt en indien nodig doorverwijst naar een medewerker.
  2. Interne helpdesk: creëer een interne helpdeskbot voor IT, HR of facilitaire diensten om efficiëntie en medewerkerstevredenheid te verhogen.
  3. Evenementenmanagement: een bot die assisteert bij de organisatie van evenementen, van aanmeldingen tot feedbackverzameling.
  4. Externe gegevensintegratie: koppel je chatbot aan systemen, zoals CRM of ERP, voor real-time updates over klantorders of voorraadstatussen.
  5. Intranet navigatie assistent: een gids die medewerkers helpt snel informatie te vinden over bijvoorbeeld arbeidsvoorwaarden en nieuwe medewerkers ondersteunt tijdens het onboardingproces.
kunstmatige intelligentie AI
Copilot - productivity

Aan de slag met Copilot Studio!

Wil je weten hoe jouw organisatie slim en veilig kan starten met het maken van chatbots met Copilot Studio? Laat het ons weten! Onze collega’s bieden je graag advies en ondersteuning. Ook verzorgen we inspiratiesessies over Copilot Studio en AI in het algemeen. We maken je tijdens deze sessie wegwijs in alle mogelijkheden, delen praktijkvoorbeelden, wijzen je op eventuele risico’s en hoe je je hierop kunt voorbereiden. 

Contact opnemen

     Thijs van GIls   

Thijs van Gils

Technical lead Productivity

+31 88 20 20 520 +31 6 184 843 59 [email protected]
 
 

Wat doen we nog meer?

Cloud datacenter

Modern datacenter

Een datacenter in Microsoft Azure biedt je maximale flexibiliteit, schaalbaarheid en veiligheid.

Managed services

onze oplossingen

Maak kennis met de managed services van Advantive voor de Microsoft omgeving van jouw organisatie.

Moderne werkplek

Online vergaderen met Microsoft Teams

De moderne werkplek faciliteert prettig en veilig (samen)werken vanuit huis, op kantoor en onderweg.