Microsoft Fabric als de AI-gedreven Data Hub

Microsoft Fabric is een allesomvattende oplossing voor data-analyse, gevoed door AI. Het helpt bij het organiseren, beheren en analyseren van gegevens vanuit diverse bronnen, en bevordert een datagedreven besluitvormingscultuur binnen je organisatie. Het zorgt voor veilige en verantwoorde data beheer.

Introductie Microsoft Fabric, de AI-gedreven Data Hub

Stel je een wereld voor waarin al je gegevens op Ć©Ć©n plaats bij elkaar komen, klaar om te helpen bij het nemen van beslissingen. Dat is precies wat Microsoft Fabric doet. Het is een door AI aangedreven platform dat al je gegevensbronnen samenbrengt en organiseert, zodat je de inzichten krijgt die je nodig hebt om je bedrijf te laten groeien.

Onelake Microsoft Fabric

Wat is Microsoft Fabric?

Microsoft Fabric is een alles-in-Ć©Ć©n oplossing voor data-analyse. Het omvat verschillende componenten, zoals Power BI voor het maken van rapporten, Data Factory voor het integreren van gegevensbronnen, Data Activator voor het snel handelen op basis van inzichten en Synapse, een set oplossingen voor dataopslag en analyse. Alles werkt naadloos samen op Ć©Ć©n gemeenschappelijk platform.

Een georganiseerde hub voor al je gegevens

Microsoft Fabric is meer dan alleen een data-opslagplatform, het is een geavanceerd systeem dat je helpt om je gegevens te organiseren en beheren. Het stelt je in staat om een ‘hub’ te creĆ«ren waar al je gegevensbronnen samenkomen. Het fungeert als een soort basis voor je gegevens, waar je gemakkelijk de informatie kunt vinden die je nodig hebt, wanneer je die nodig hebt. Alles is netjes georganiseerd en gemakkelijk toegankelijk, waardoor het beheren van je data-omgeving eenvoudiger dan ooit is.

Je eigen team van AI-experts staan voor je klaar

Met de komst van Microsoft Fabric ben je in staat om gebruik te maken van geavanceerde AI-modellen die je helpen om snellere en betere analyses te maken. Deze AI-modellen zijn zo ontworpen dat ze leren van de gegevens die je invoert, waardoor ze steeds beter worden in het voorspellen van trends en het vinden van inzichten. Het is alsof je een team van AI-experts ter beschikking hebt die 24/7 werken om waardevolle inzichten uit je gegevens te halen. Deze inzichten kunnen je helpen om betere beslissingen te nemen, efficiƫnter te werken en je bedrijfsresultaten te verbeteren.

Data voor iedereen in de organisatie

Microsoft Fabric is ontworpen om een cultuur van data-gedreven besluitvorming binnen je organisatie te bevorderen. Het maakt niet uit of je werkt in de verkoop, marketing, HR of een andere afdeling, met Microsoft Fabric kun je inzichten krijgen uit data die anders verborgen zou blijven. Het platform maakt het eenvoudig om deze inzichten te delen met je collega’s via apps zoals Microsoft Teams, waardoor iedereen in je organisatie de kans krijgt om van data te leren en te profiteren. Het resultaat is een meer verbonden, geĆÆnformeerde en productieve organisatie.

Veilig en verantwoord omgaan met gegevens

Bij het beheren van data is veiligheid en naleving van de hoogste prioriteit. Microsoft Fabric zorgt ervoor dat je gegevens veilig en verantwoord worden beheerd. Het biedt ingebouwde beveiligingsmaatregelen, zoals encryptie en tweefactorauthenticatie, om ervoor te zorgen dat je gegevens beschermd zijn tegen onbevoegde toegang. Met Microsoft Fabric kun je er zeker van zijn dat je gegevens altijd in goede handen zijn.

Direct meer weten?

In de datagestuurde wereld van vandaag is Microsoft Fabric meer dan alleen een oplossing. Het is de katalysator voor bedrijfstransformatie. Het helpt je om gegevens om te zetten in bruikbare inzichten, AI op een toegankelijke manier te gebruiken, en innovatie te stimuleren op elk niveau van je organisatie.

Ben je klaar om de toekomst van data aan te pakken met Microsoft Fabric? Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe Microsoft Fabric je organisatie kan ondersteunen.

Wat doen we nog meer?

Cloud datacenter

Modern datacenter

Een datacenter in Microsoft Azure biedt je maximale flexibiliteit, schaalbaarheid en veiligheid.

Managed services

onze oplossingen

Maak kennis met de managed services van Advantive voor de Microsoft omgeving van jouw organisatie.

Moderne werkplek

Online vergaderen met Microsoft Teams

De moderne werkplek faciliteert prettig en veilig (samen)werken vanuit huis, op kantoor en onderweg.