Enterprise Mobility + Security

Medewerkers werken tegenwoordig altijd en overal en op verschillende apparaten. Dit maakt je organisatie flexibeler en efficiënter. Maar het zorgt ook voor extra beheerslast en veiligheidsrisico’s. Met de huidige wet- en regelgevingen is de bescherming van bedrijfs- en persoonsgegevens nog belangrijker dan ooit. Microsoft Enterprise Mobility + Security biedt je een complete oplossing voor databeveiliging en mobile device management. Advantive helpt je bij de implementatie, uitrol en beheer van (onderdelen) van Enterprise Mobility + Security (EMS).

Productiviteit vergroten

EMS is een complete cloudoplossing en vergroot de productiviteit van je organisatie. Het biedt je medewerkers een eenduidige gebruikerservaring. Het is geschikt voor devices met Windows, iO’s en Android. De oplossing bestaat uit: Microsoft Azure Rights Management Premium, Microsoft Intune, Microsoft Azure Multifactor Authentication en Microsoft Azure Active Directory Premium.

Azure Rights Management

Met Azure Rights Management kunnen je bestanden en e-mails worden beveiligd en versleuteld. Desgewenst kan dit ingesteld worden op basis van een vooraf in te stellen beleid. Je kunt op een veilige manier gegevens delen met personen binnen en buiten je organisatie.

Microsoft Intune

Microsoft Intune maakt het mogelijk om mobiele apparaten en toepassingen te beheren vanuit de Cloud. Met Intune kun je je medewerkers vrijwel overal en op vrijwel elk apparaat toegang verschaffen tot bedrijfstoepassingen, gegevens en bronnen en tegelijkertijd bedrijfsgegevens beveiligen.

Microsoft Azure Multifactor (MFA)

Multi-Factor Authentication van Azure helpt je bij het bewaken van de toegang tot je gegevens en toepassingen met een eenvoudige aanmeldprocedure. Het biedt een moderne verificatie met meervoudige verificatieopties, waaronder telefonische oproepen, sms-berichten of mobiele app-meldingen.

Microsoft Azure Active Directory Premium

Microsoft Azure Active Directory Premium biedt uitgebreide ondersteuning voor identiteits- en toegangsbeheer. Het ondersteunt je bij het beheren van gebruikers en groepen. Ook kun je eenvoudig toegang tot applicaties, zoals Office 365 en Microsoft Dynamics 365, beveiligen. Een selfservice voor wachtwoordherstel en eenmalige aanmeldmogelijkheden (Single Sign-On) maken het bijzonder gebruiksvriendelijk voor je medewerkers.

Enterprise Mobility + Security is een complete cloudoplossing, die de beveiliging en het beheer op een hoger plan tilt. De functionaliteiten zijn uitgebreid en maken je organisatie productiever, efficiënter en veiliger. Dit vraagt wel om het maken van de juiste keuzes. Advantive geeft je inzicht in de mogelijkheden en helpt je om (onderdelen) van de suite succesvol in te zetten en eventueel te beheren.

Meer informatie

Wat doen we nog meer op Microsoft gebied?
Microsoft Operations Management Suite is de cloudoplossing voor IT-beheer, waarmee je je on-premises en cloudinfrastructuur kunt beheren en beveiligen. Lees meer ›
Advantive ondersteunt organisaties vanaf initiatie tot aan adoptie van Microsoft Azure. Wij helpen je op een pragmatische en succesvolle manier op weg naar de Cloud.Lees meer ›
Microsoft System Center biedt je een uitgebreide suite voor datacenterbeheer. Hierdoor kun je op een flexibele en kosteneffectieve manier applicatie-, virtualisatie- en werkplekbeheer uitvoeren.Lees meer ›