Microsoft Azure

Ben je van plan om de stap naar de Cloud te nemen? Advantive maakt Microsoft Azure toegankelijk en het gebruik ervan kostenefficiënt. Als gecertificeerde Microsoft partner zijn wij thuis op het gebied van Microsoft Azure.

De voordelen van Microsoft Azure zijn onder andere:

  • Kostenbesparing: Betalen naar gebruik en minder kosten voor technisch beheer en hardware.
  • Schaalbaarheid: Capaciteit en functionaliteit eenvoudig uitbreiden en terugschalen.
  • Veiligheid: Beveiliging en privacy zijn gegarandeerd. Microsoft Azure voldoet aan de diverse veiligheidskeurmerken en je bent verzekerd van een veilige opslag van je klant- en personeelsgegevens (Wet bescherming persoonsgegevens).

Wat is Microsoft Azure?

Microsoft Azure is een razendsnel, veelzijdig en flexibel cloudplatform dat door organisaties breed kan worden ingezet. Het biedt je onder andere de volgende functionaliteit: servercapaciteit, uitwijkmogelijkheden, back-up en recovery, analyse big data, IoT, hybride integratie, identiteits- en toegangsbeheer, ontwikkelaarsservices, beheer en beveiliging. Het ondersteunt vrijwel alle besturingssystemen, programmeertalen, frameworks, databases en devices.

Cloud en on-premises

Het is zelden mogelijk om in 1 keer 100% over te gaan naar de Cloud. Advantive begeleidt je bij een gefaseerde overgang naar de Cloud. Met onze hybride cloudaanpak begeleiden wij je succesvol naar de Cloud met minimale risico’s. Dit raakt dan ook direct onze kracht. We zijn namelijk gespecialiseerd in het realiseren van hybride IT-omgevingen. Hierdoor zijn we in staat om de voordelen van Microsoft Azure als publieke Cloud met je eigen private Cloud te combineren en beide omgevingen naadloos te integreren.

Advantive: jouw Microsoft Azure partner

Wij helpen je op een pragmatische en succesvolle manier op weg naar de Cloud. Onze ervaring leert dat de initiatiefase van cruciaal belang is om een Cloud platform succesvol te laten landen met de beoogde kwaliteit en adoptie. Wij helpen je bij het maken van de juiste keuzes en bij het opstellen van een businesscase. Vervolgens zorgen we voor de implementatie en projectaanpak. Eenmaal in de Cloud kun je rekenen op onze managed services.

Businesscase bespreken?

Ben je van plan om Microsoft Azure in te zetten? Neem dan eens je businesscase met ons door. Wij wijzen je graag op de aandachtspunten voor je businesscase, zoals uitwijkmogelijkheden, security, back-up, recovery en rentekosten. Ook is het mogelijk om een Azure workshop te volgen.

Maak een afspraak

Wat doen we nog meer op Microsoft gebied?
<
>
SharePoint ondersteunt de nieuwe manier van samenwerken. De mogelijkheden zijn enorm; Advantive helpt je de juiste keuzes te maken om SharePoint succesvol(ler) in te kunnen zetten binnen jouw organisatie.Lees meer >
De consultants van Advantive ondersteunen je bij de migratie en uitrol van Microsoft Exchange binnen jouw organisatie. Het biedt je een betrouwbare en efficiënte oplossing voor je e-mailverkeer. Lees meer >
Advantive ondersteunt organisaties vanaf initiatie tot aan adoptie van Microsoft Azure. Wij helpen je op een pragmatische en succesvolle manier op weg naar de Cloud.Lees meer >