Microsoft Teams

Microsoft Teams biedt je een nieuwe mogelijkheid om prettig samen te werken. Microsoft Teams is volledig geïntegreerd met Office 365. Het biedt je de gewenste ondersteuning en tools om succesvol samen te werken, kennis te delen, te communiceren en te vergaderen. Met Microsoft Teams realiseer je een moderne werkplek voor je organisatie.

Microsoft Teams biedt jouw organisatie:

  • Een digitale werkplek
  • Een hub voor teamwerk
  • Toegang tot veel Office 365 oplossingen
  • Betrouwbare beveiliging

Digitale werkplek

Microsoft Teams is ideaal voor vrijwel iedere organisatie. Er is altijd een aantal medewerkers of afdelingen die met elkaar samenwerken. Het biedt het afdelingen of teams een digitale werkplek om structureel of ad-hoc samen te werken. Microsoft Teams heeft ook een eigen app. Dit maakt het een pragmatische online werkomgeving om altijd en overal samen te kunnen werken vanaf ieder device. Het sluit dan ook goed aan bij de nieuwe manier van werken. Ook is het mogelijk om externe projectleden, zoals partners, in het team toe te staan.

Hub voor teamwerk

Microsoft Teams biedt je een hub voor teamwerk. Voor ieder project maak je een apart communicatiekanaal en houd je eenvoudig het overzicht. Teamleden hebben direct toegang tot:

  • Teamleden
  • Documenten
  • Office 365 tools
  • Notities
  • Planning

Je bepaalt zelf wat je als team nodig hebt om effectief te kunnen samenwerken. Het is eenvoudig aan te passen. Dankzij de integratie met Office 365 deel je Excel, Word en PowerPoint bestanden snel met je team. E-mailen is niet meer nodig; alles vind je eenvoudig terug in één complete werkomgeving. Je bent altijd op de hoogte van belangrijke activiteiten en informatie.

Veilig samenwerken

Digitaal samenwerken vraagt om goede beveiliging. Je wilt immers je bedrijfs- en persoonlijke gegevens beschermen. Microsoft Teams is onderdeel van Microsoft Office 365 en heeft hetzelfde hoge securityniveau. Je gegevens zijn altijd versleuteld (encryptie), het ondersteunt wereldwijde standaarden en biedt geavanceerde compliance- en veiligheidsmogelijkheden. Ook kunnen teamleden van multifactor-authenticatie gebruikmaken voor een optimale identiteitsbeveiliging.

Aan de slag met Microsoft Teams!

Wil je weten hoe je succesvol samenwerkt met Microsoft Teams? Laat het ons weten! Wij bieden je advies, inspiratie en ondersteuning.

Meer informatie

Wat doen we nog meer op Microsoft gebied?

<
>

Office 365

Advantive ondersteunt organisaties bij de implementatie, de uitrol en het beheer van Office 365. Samen bepalen we wat jouw organisatie nodig heeft aan functionaliteit en eventuele managed services.

Lees meer >

Enterprise Mobility + Security

Enterprise Mobility + Security van Microsoft biedt je een complete oplossing voor databeveiliging en mobile device management. Advantive helpt je bij de implementatie, uitrol en beheer van deze oplossing.

Lees meer >

Exchange

De consultants van Advantive ondersteunen je bij de migratie en uitrol van Microsoft Exchange binnen jouw organisatie. Het biedt je een betrouwbare en efficiënte oplossing voor je e-mailverkeer.

Lees meer >