Microsoft Teams

Microsoft Teams biedt je een nieuwe mogelijkheid om prettig samen te werken. Microsoft Teams is volledig geïntegreerd met Office 365. Het biedt je de gewenste ondersteuning en tools om succesvol samen te werken, kennis te delen, te communiceren en te vergaderen. Met Microsoft Teams realiseer je een moderne werkplek voor je organisatie.

Microsoft Teams biedt jouw organisatie:

  • Een digitale werkplek
  • Een hub voor teamwerk
  • Toegang tot veel Office 365 oplossingen
  • Betrouwbare beveiliging

Digitale werkplek

Microsoft Teams is ideaal voor vrijwel iedere organisatie. Er is altijd een aantal medewerkers of afdelingen die met elkaar samenwerken. Het biedt het afdelingen of teams een digitale werkplek om structureel of ad-hoc samen te werken. Microsoft Teams heeft ook een eigen app. Dit maakt het een pragmatische online werkomgeving om altijd en overal samen te kunnen werken vanaf ieder device. Het sluit dan ook goed aan bij de nieuwe manier van werken. Ook is het mogelijk om externe projectleden, zoals partners, in het team toe te staan.

Hub voor teamwerk

Microsoft Teams biedt je een hub voor teamwerk. Voor ieder project maak je een apart communicatiekanaal en houd je eenvoudig het overzicht. Teamleden hebben direct toegang tot:

  • Teamleden
  • Documenten
  • Office 365 tools
  • Notities
  • Planning

Je bepaalt zelf wat je als team nodig hebt om effectief te kunnen samenwerken. Het is eenvoudig aan te passen. Dankzij de integratie met Office 365 deel je Excel, Word en PowerPoint bestanden snel met je team. E-mailen is niet meer nodig; alles vind je eenvoudig terug in één complete werkomgeving. Je bent altijd op de hoogte van belangrijke activiteiten en informatie.

Veilig samenwerken

Digitaal samenwerken vraagt om goede beveiliging. Je wilt immers je bedrijfs- en persoonlijke gegevens beschermen. Microsoft Teams is onderdeel van Microsoft Office 365 en heeft hetzelfde hoge securityniveau. Je gegevens zijn altijd versleuteld (encryptie), het ondersteunt wereldwijde standaarden en biedt geavanceerde compliance- en veiligheidsmogelijkheden. Ook kunnen teamleden van multifactor-authenticatie gebruikmaken voor een optimale identiteitsbeveiliging.

Aan de slag met Microsoft Teams!

Wil je weten hoe je succesvol samenwerkt met Microsoft Teams? Laat het ons weten! Wij bieden je advies, inspiratie en ondersteuning.

Meer informatie

Wat doen we nog meer op Microsoft gebied?

<
>

Skype for Business

Advantive ondersteunt je bij een succesvolle overstap naar Skype for Business. Het wordt eenvoudiger om altijd en overal te communiceren en samen te werken en dit alles vanuit je Microsoft Office 365 omgeving.

Lees meer >

Security

Advantive is specialist op het gebied van Microsoft security. Wij helpen je om je IT-omgeving te beschermen tegen bedreigingen van buiten- en binnen af.

Lees meer >

Microsoft Azure

Advantive ondersteunt organisaties vanaf initiatie tot aan adoptie van Microsoft Azure. Wij helpen je op een pragmatische en succesvolle manier op weg naar de Cloud.

Lees meer >