Power BI

Microsoft Power BI is onderdeel van de krachtige business intelligence suite van Microsoft. Het geeft je snel en op elk niveau (strategisch, tactisch en operationeel) inzicht in je data. Complexe data transformeer je eenvoudig naar waardevolle inzichten en visuele rapportages. Op ieder gewenst moment heb je inzicht in je kerncijfers en kun je gefundeerde beslissingen nemen. Advantive helpt je succesvol op weg met Microsoft Power BI.

Power BI data-analyses

Deze BI-tool maakt het mogelijk om data uit verschillende databases samen te voegen en te analyseren. Je kunt data uit de Cloud combineren met on-premises data. Met deze tool stel je eenvoudig een persoonlijk dashboard samen. Via dit dashboard heb je al je rapportages bij de hand. De rapportages kun je direct delen met collega’s of externen.

Voorspellingen

Op basis van de Power BI-analyses ontdek je trends en ontwikkelingen. Dit helpt je om tijdig te anticiperen op bijvoorbeeld veranderende vraag naar je producten of diensten. Het biedt jouw organisatie waardevolle informatie om slimme strategische keuzes te kunnen maken. Je hebt meer grip op je bedrijfsprocessen en je hebt altijd de juiste real-time informatie voor het management beschikbaar.

Wat doen we nog meer op Microsoft gebied?

<
>

SharePoint

SharePoint ondersteunt de nieuwe manier van samenwerken. De mogelijkheden zijn enorm; Advantive helpt je de juiste keuzes te maken om SharePoint succesvol(ler) in te kunnen zetten binnen jouw organisatie.

Lees meer >

Skype for Business

Advantive ondersteunt je bij een succesvolle overstap naar Skype for Business. Het wordt eenvoudiger om altijd en overal te communiceren en samen te werken en dit alles vanuit je Microsoft Office 365 omgeving.

Lees meer >

System center

Microsoft System Center biedt je een uitgebreide suite voor datacenterbeheer. Hierdoor kun je op een flexibele en kosteneffectieve manier applicatie-, virtualisatie- en werkplekbeheer uitvoeren.

Lees meer >