SharePoint

SharePoint ondersteunt de nieuwe manier van samenwerken. De inzet resulteert in beter teamwork, prettige samenwerking, kennisdeling en -borging en een enorme efficiencyslag in je hele organisatie. De mogelijkheden zijn enorm; Advantive helpt je de juiste keuzes te maken om SharePoint succesvol(ler) in te kunnen zetten binnen jouw organisatie.

De voordelen van SharePoint

  • Eenvoudig informatie delen (intern en extern)
  • Moeiteloos digitaal samenwerken (vergaderen, plannen, documenten maken, etc.)
  • Je organisatie informeren en medewerkers verbinden
  • Krachtige zoekfunctie voor het vinden en filteren van de juiste informatie
  • Volledige integratie met Office 365
  • Uitgebreide analysemogelijkheden

Online en on-premises

Er is een online (Microsoft SharePoint Online) en een on-premises versie beschikbaar. Beide versies zijn geïntegreerd met Office en verder te integreren met je eigen applicaties (bijvoorbeeld urenregistratie). Ook is er een combinatie (hybride) scenario mogelijk voor een stapsgewijze migratie naar online.

Online samenwerken via SharePoint

Microsoft SharePoint Online is een belangrijk onderdeel van Office 365. Het biedt medewerkers een online werkruimte. Alle afspraken, projectplannen, e-mails en documentatie worden op één locatie vastgelegd en verzameld. Informatie kun je vanuit Office aan Microsoft SharePoint Online toevoegen en vervolgens kun je de inhoud via een paar muisklikken met mensen binnen en buiten je organisatie delen. Door het integreren van sociale functies, zoals Yammer, kun je eenvoudig ideeën delen, antwoorden vinden en op de hoogte blijven van de activiteiten van collega’s. 

Workflow management

Office 365 SharePoint biedt bovendien uitgebreide workflow management functionaliteit. Taken kunnen eenvoudig worden verdeeld en het faciliteert een juiste opvolging van deze taken binnen jouw organisatie. Daarnaast heb je altijd en overal inzicht in de status. Je weet dus precies hoe jouw project ervoor staat en of de deadlines gehaald gaan worden. Alle informatie staat op 1 locatie. Dankzij een uitgebreide zoekfunctie kun je eenvoudig personen, documenten of andere informatie vinden.

SharePoint en security

Office 365 SharePoint voorziet in een beveiligingsmodel, waarbij informatie op verschillende gewenste niveaus afgeschermd kan worden: op site niveau, op bibliotheek niveau of op een specifiek document. Daarnaast bestaan er in de Office 365 suite diverse mogelijkheden om je security verder in te stellen en gebruik te maken van een uitgebreide lijst van industriële security standaarden.

Advantive en SharePoint

Onze consultants zijn volledig thuis op SharePoint gebied. Zij helpen je bij het vertalen van de vragen vanuit je organisatie naar SharePoint oplossingen. Hierbij kun je denken aan het (verder) verbeteren van samenwerking, kennis delen of het realiseren van een moderne werkplek voor je medewerkers. Ze creëren een toekomstbestendige SharePoint workspace voor je.

Advantive heeft alle expertise in huis om je tijdens het complete SharePoint project te ondersteunen: van advies en training tot aan implementatie, migratie en beheer. We beschikken over technische en functionele expertise inclusief een 9×5 / 24×7 skilled expertdesk.

Laat je ons weten wat jouw uitdagingen zijn? Hoe ziet jouw ideale SharePoint workspace eruit? Wij komen graag met een passende oplossing.

Meer informatie

 

Wat doen we nog meer op Microsoft gebied?
De consultants van Advantive ondersteunen je bij de migratie en uitrol van Microsoft Exchange binnen jouw organisatie. Het biedt je een betrouwbare en efficiënte oplossing voor je e-mailverkeer. Lees meer ›
Advantive ondersteunt organisaties bij de implementatie, de uitrol en het beheer van Office 365. Samen bepalen we wat jouw organisatie nodig heeft aan functionaliteit en eventuele managed services. Lees meer ›
Windows Virtual Desktop biedt gebruikers een unieke virtuele desktopbeleving. Gebruikers hebben een prettige Office 365 ervaring met optimale performance en beveiliging. Advantive ondersteunt je organisatie bij de inzet, introductie en beheer van Windows Virtual Desktop.Lees meer ›