SharePoint

SharePoint ondersteunt de nieuwe manier van samenwerken. De inzet resulteert in een betere samenwerking, kennisdeling en -borging en een enorme efficiencyslag. De mogelijkheden zijn enorm; Advantive helpt je de juiste keuzes te maken om SharePoint succesvol(ler) in te kunnen zetten binnen jouw organisatie.

Online samenwerken via SharePoint

Het biedt medewerkers een online werkruimte. Alle afspraken, projectplannen, e-mails en documentatie worden op één locatie vastgelegd en verzameld. Informatie kun je vanuit Office aan SharePoint toevoegen en vervolgens kun je de inhoud via een paar muisklikken met mensen binnen en buiten je organisatie delen. Door het integreren van sociale functies, zoals Yammer, kun je eenvoudig ideeën delen, antwoorden vinden en op de hoogte blijven van de activiteiten van collega’s.

Workflow management

SharePoint biedt bovendien workflow management functionaliteit. Taken kunnen eenvoudig worden verdeeld en het faciliteert een juiste opvolging van deze taken binnen jouw organisatie. Daarnaast heb je altijd en overal inzicht in de status. Je weet dus precies hoe jouw project ervoor staat en of de deadlines gehaald gaan worden. Alle informatie staat op 1 locatie. Dankzij een uitgebreide zoekfunctie kun je eenvoudig personen, documenten of andere informatie vinden.

Er is een online (SharePoint Online) en een on-premises versie beschikbaar. Beide versies zijn geïntegreerd met Office en verder te integreren met je eigen applicaties (bijvoorbeeld urenregistratie).

Meer informatie

 

Wat doen we nog meer op Microsoft gebied?

<
>

SharePoint

SharePoint ondersteunt de nieuwe manier van samenwerken. De mogelijkheden zijn enorm; Advantive helpt je de juiste keuzes te maken om SharePoint succesvol(ler) in te kunnen zetten binnen jouw organisatie.

Lees meer >

Enterprise Mobility + Security

Enterprise Mobility + Security van Microsoft biedt je een complete oplossing voor databeveiliging en mobile device management. Advantive helpt je bij de implementatie, uitrol en beheer van deze oplossing.

Lees meer >

Microsoft Azure

Advantive ondersteunt organisaties vanaf initiatie tot aan adoptie van Microsoft Azure. Wij helpen je op een pragmatische en succesvolle manier op weg naar de Cloud.

Lees meer >