Windows Server

Windows Server is de drijvende kracht achter veel van de grootste datacenters ter wereld. Advantive ondersteunt je bij de implementatie, migratie en/of upgrade van jouw Windows serveromgeving. Wij analyseren jouw huidige IT-situatie, brengen (toekomstige) IT-behoeften in kaart en realiseren een stabiele basis voor jouw datacenter.

Kosten verlagen met Windows Server

Windows Server legt de lat hoger in de wereld van de servers en levert honderden nieuwe features en uitbreidingen op het gebied van virtualisatie, networking, storage, gebruikerservaring, Cloud computing, automatisering en meer. Het helpt je bij het transformeren van je IT-operations, zodat je de kosten kunt verlagen en meer business waarde kunt leveren.

Cloudoptimalisatie van jouw IT-omgeving

Het ondersteunt bedrijven en levert waarde aan organisaties van allerlei formaat: van een enkele server voor je kleinbedrijf tot aan een nieuwe datacenter-omgeving. Windows Server ondersteunt je bij de cloudoptimalisatie van jouw IT-omgeving, zodat je eenvoudig kunt voldoen aan de unieke behoeften van jouw organisatie.

Wat doen we nog meer op Microsoft gebied?

<
>

System center

Microsoft System Center biedt je een uitgebreide suite voor datacenterbeheer. Hierdoor kun je op een flexibele en kosteneffectieve manier applicatie-, virtualisatie- en werkplekbeheer uitvoeren.

Lees meer >

Microsoft Operations Management Suite

Microsoft Operations Management Suite is de cloudoplossing voor IT-beheer, waarmee je je on-premises en cloudinfrastructuur kunt beheren en beveiligen.

Lees meer >

Skype for Business

Advantive ondersteunt je bij een succesvolle overstap naar Skype for Business. Het wordt eenvoudiger om altijd en overal te communiceren en samen te werken en dit alles vanuit je Microsoft Office 365 omgeving.

Lees meer >