Windows Server

Windows Server is de drijvende kracht achter veel van de grootste datacenters ter wereld. Advantive ondersteunt je bij de implementatie, migratie en/of upgrade van jouw Windows serveromgeving. Wij analyseren jouw huidige IT-situatie, brengen (toekomstige) IT-behoeften in kaart en realiseren een stabiele basis voor jouw datacenter.

Kosten verlagen met Windows Server

Windows Server legt de lat hoger in de wereld van de servers en levert honderden nieuwe features en uitbreidingen op het gebied van virtualisatie, networking, storage, gebruikerservaring, Cloud computing, automatisering en meer. Het helpt je bij het transformeren van je IT-operations, zodat je de kosten kunt verlagen en meer business waarde kunt leveren.

Cloudoptimalisatie van jouw IT-omgeving

Het ondersteunt bedrijven en levert waarde aan organisaties van allerlei formaat: van een enkele server voor je kleinbedrijf tot aan een nieuwe datacenter-omgeving. Windows Server ondersteunt je bij de cloudoptimalisatie van jouw IT-omgeving, zodat je eenvoudig kunt voldoen aan de unieke behoeften van jouw organisatie.

Wat doen we nog meer op Microsoft gebied?

<
>

Windows Server

Advantive ondersteunt je bij de implementatie, migratie en/of upgrade van jouw Windows serveromgeving. Het helpt je bij het transformeren van je IT-operations, het verlagen van kosten en het bieden van business waarde.

Lees meer >

Microsoft Operations Management Suite

Microsoft Operations Management Suite is de cloudoplossing voor IT-beheer, waarmee je je on-premises en cloudinfrastructuur kunt beheren en beveiligen.

Lees meer >

Exchange

De consultants van Advantive ondersteunen je bij de migratie en uitrol van Microsoft Exchange binnen jouw organisatie. Het biedt je een betrouwbare en efficiënte oplossing voor je e-mailverkeer.

Lees meer >