Slimmer, sneller en veiliger werken. De moderne werkplek vergroot de productiviteit van je medewerkers. Het biedt een persoonlijke en prettige werkomgeving. Maar waar moet je allemaal aan denken? Advantive helpt je om de ideale werkplek voor iedere medewerker te realiseren.
Lees meer >
Security Operations Center-as-a-Service: drie niveaus van uitbesteden security beheer en monitoring van Microsoft 365 voor een vast bedrag per maand.
Lees meer >
Nederlandse bedrijven hebben vaak net iets meer lef om te experimenteren met digitale transformatie dan bedrijven in het buitenland. Maar hoe gaat jouw organisatie hiermee om? Advantive biedt je de gewenste ondersteuning om deze transformatie succesvol te doorlopen.
Lees meer >
De huidige fileshare belemmert organisaties om slim te kunnen (samen)werken. Advantive begeleidt organisaties in de overstap van fileshare naar Microsoft 365/Office 365.
Lees meer >
De hoeveelheid data binnen en buiten je organisatie groeit iedere dag. De toegevoegde waarde van data voor je bedrijfsstrategie wordt dan ook steeds groter. Hoe zet je data succesvol(ler) in voor je organisatie? Advantive ondersteunt je om je bedrijf te transformeren in een datagedreven organisatie.
Lees meer >
Steeds meer organisaties worstelen met de hoeveelheid data, applicaties en processen binnen hun organisatie. De vraag naar goede informatievoorziening wordt steeds crucialer. Advantive helpt je organisatie om grip te krijgen op informatie en deze toegankelijk te maken voor je medewerkers.
Lees meer >
Voor vrijwel iedere organisatie is de IT-omgeving van cruciaal belang. Staat jouw IT-omgeving veilig en kostenefficiënt in een betrouwbaar datacenter? Biedt het je de gewenste flexibiliteit en schaalbaarheid? Het moderne datacenter biedt jouw organisatie de kracht om te excelleren.
Lees meer >
Advantive begeleidt organisaties tijdens het hele Office 365 migratietraject: van het opstellen van een business case en het maken van de architectuur tot aan de adoptie en het beheer van Office 365.
Lees meer >
Advantive Managed Desktop biedt bedrijven een totale beheeroplossing voor desktops. Het resultaat is een veilige en up-to-date werkplek.
Lees meer >
Wat is je gewenste cloud bestemming? Past het bij je organisatie én budget? Advantive is hét cloud reisbureau en biedt je cloud regie.
Lees meer >
Advantive is specialist op het gebied van Microsoft security. Wij helpen je om je IT-omgeving te beschermen tegen bedreigingen van buiten- en binnen af.
Lees meer >
Ben je op zoek naar een compleet en persoonlijk intranet waar je medewerkers verliefd op worden? Dan is Valo Intranet dé oplossing voor jouw organisatie. Combineer dit met de Microsoft kennis en expertise van Advantive en je zet jouw organisatie direct op voorsprong.
Lees meer >