InnovationScreen

Op zoek naar een slimme narrowcasting oplossing? InnovationScreen biedt je een corporate TV kanaal voor interne en externe communicatie.

Lees meer >

Valo Intranet

Ben je op zoek naar een compleet en persoonlijk intranet waar je medewerkers verliefd op worden? Dan is Valo Intranet dé oplossing voor jouw organisatie. Combineer dit met de Microsoft kennis en expertise van Advantive en je zet jouw organisatie direct op voorsprong.

Lees meer >

Nieuwsbrief

Met de Nieuwsbrief module kun je eenvoudig vanuit SharePoint nieuwsbrief maken, online publiceren en versturen.

Lees meer >

OctoPoint

Advantive OctoPoint helpt je bij het up-to-date houden van data in je SharePoint omgeving. Het is een handige tool voor vrijwel iedere SharePoint organisatie.

Lees meer >

SharePoint Explorer

Met de SharePoint Explorer van Advantive kun je profiteren van alle vertrouwde voordelen en het gebruiksgemak van de Windows Verkenner.

Lees meer >

Site Provisioning

Met de Site Provisioning Tool van Advantive kun je complexe (sub)sites uitrollen en de updates ervan verzorgen. Dit bespaart je veel tijd en biedt structuur.

Lees meer >

SmartMe

SmartMe is een complete app voor corporate communicatie en online samenwerking. SmartMe stimuleert betrokkenheid, kennisdeling en productiviteit binnen jouw organisatie.

Lees meer >