Digitale transformatie

Vergroot de flexibiliteit en innovatiekracht van jouw organisatie

Digitale transformatie met hulp van Advantive

Hoe pak je digitale transformatie aan? Wat past het beste bij jouw organisatie? Onze consultants bieden je inspiratie en ondersteuning.

De voordelen van digitale transformatie

  • Focus op waardecreatie
  • Innovatietempo versnelt
  • Producitiviteit verbetert
  • Kosten en risico's reduceren
  • Geautomatiseerde bedrijfsprocessen

Digitale transformatie en jouw organisatie

Door de coronacrisis is de digitale transformatie enorm versneld. Hoe gaat jouw organisatie hiermee om? Wat betekent het voor je ICT-strategie? En nog belangrijker: wat past het beste bij je organisatie, medewerkers en toekomstige plannen?

Advantive biedt je de gewenste ondersteuning om deze transformatie succesvol voort te zetten. Ons gezamenlijk doel is om jouw bedrijf te transformeren naar een digitale organisatie met nieuwe (innovatie)mogelijkheden.

Innovatie

Digitale transformatie draait om innovatie. Wil je als organisatie optimaal profiteren van de deze transformatie, dan is een flexibele en innovatieve organisatie noodzakelijk. De Microsoft cloud stelt organisaties in staat om dit mogelijk te maken. De moderne werkplek op basis van Microsoft 365 zien we hierbij als een goed startpunt. Het biedt je medewerkers een gezamenlijk platform om samen te werken, kennis te delen en elkaar op te kunnen zoeken en te kunnen inspireren.

Klantgerichtheid als basis

Digitale transformatie gaat niet alleen om technologie. Het gaat erom hoe je je klant en collega in je organisatie centraal stelt. Zonder klanten heeft je bedrijf immers geen bestaansrecht. Klanten en collega’s zijn steeds mobieler; dit vraagt om vernieuwde, digitale ervaringen. Maar vooral ook om een nieuwe manier van denken en acteren.

Steeds meer sectoren weten off- en online traditioneel en digitaal succesvol te combineren. Door het integreren van front-, mid- en back-end systemen maak je je dienstverlening niet alleen klantvriendelijker; je bespaart er vaak ook direct geld en tijd mee. Bovendien bieden deze systemen je waardevolle informatie en inzichten.

Advantive helpt je om je systemen te integreren en jouw klanten en collega’s een unieke, digitale ervaring te bieden.

Digitale transformatie

Praktische en strategische transformatie

Digitale transformatie is een proces: het is zelden mogelijk om in 1 keer 100% over te gaan naar de cloud. Advantive begeleidt je op basis van een roadmap bij een gefaseerde overgang naar de cloud. Met onze bewezen hybride cloudaanpak begeleiden wij je succesvol naar de cloud met minimale risico’s. Dit raakt dan ook direct onze kracht.

Dit is het moment om jouw organisatie en je medewerkers zowel praktisch als strategisch te transformeren. Wij helpen je om jouw organisatie volledig af te stemmen op het digitale tijdperk. Dit doen we in het tempo dat bij jou en je medewerkers past. Mogen we je helpen om je digitale ambities waar te maken? Laat het ons weten!

Contact opnemen

     Chris Munten   

Chris Munten

Business consultant

+31 88 20 20 520 +31 6 402 314 45 chris.munten@advantive.nl
 
 

Wat doen we nog meer?

Modern datacenter

Modern datacenter

Een modern datacenter in Microsoft Azure biedt je maximale flexibiliteit, schaalbaarheid en veiligheid.

Oplossingen

onze oplossingen

Maak kennis met de innovatiekracht en toegevoegde waarde van de Microsoft cloud voor jouw organisatie.

Moderne werkplek

Online vergaderen met Microsoft Teams

De moderne werkplek faciliteert prettig en veilig (samen)werken vanuit huis, op kantoor en onderweg.