InnovationScreen

Advantive heeft voor organisaties een slimme en gebruiksvriendelijke narrowcasting oplossing ontwikkeld: InnovationScreen. InnovationScreen ondersteunt je op een pragmatische manier bij het informeren en motiveren van je medewerkers. Bovendien biedt het je een aantrekkelijke manier om bezoekers te ontvangen en te informeren over je bedrijf.

InnovationScreen: narrowcasting binnen jouw organisatie

InnovationScreen is gebaseerd op Microsoft technologie. Content (van externe bronnen) wordt centraal beheerd in je SharePoint omgeving en gepubliceerd op schermen. Het is een add-on voor organisaties die werken met SharePoint. Werk je niet met SharePoint? Dan bieden we  je een oplossing door het meeleveren van SharePoint Foundation, waaraan geen SharePoint licentiekosten verbonden zijn.

Corporate TV kanaal

De laatste jaren heeft een grote verschuiving plaatsgevonden in de manier om content op een aansprekende wijze te presenteren. De aanvullende modules van InnovationScreen zijn volledig op de nieuwe beeldcultuur gericht. Door middel van onze streamingmodule kun je HD video op je netwerk tonen. Je kunt jaarcijfers presenteren, social media integreren, branchegeoriënteerde TV zenders uitzenden, een sportuitzending of een bedrijfsfilm tonen. Je beschikt als het ware over een corporate TV kanaal.

Advantive InnovationScreen narrowcasting
Narrowcasting op kantoor: twitterfeed en vergaderkameroverzicht

Intranet bezoek stimuleren

InnovationScreen stimuleert het Intranet bezoek. Medewerkers lezen de headlines van actuele nieuwsitems in de coffee corner en worden getriggerd om het volledige artikel op het Intranet na te lezen. Medewerkers zonder kantoor- of automatiseringsplek voorzie je automatisch van nieuwsfeiten via de optie kabelkrant, vergelijkbaar met teletekst.

InnovationScreen is een schaalbare oplossing. Of je nu wilt communiceren met klanten, bezoekers of medewerkers. Het werkt eenvoudig en snel.
Maak een afspraak

Maak kennis met meer Advantive oplossingen
<
>
Voor vrijwel iedere organisatie is de IT-omgeving van cruciaal belang. Staat jouw IT-omgeving veilig en kostenefficiënt in een betrouwbaar datacenter? Biedt het je de gewenste flexibiliteit en schaalbaarheid? Het moderne datacenter biedt jouw organisatie de kracht om te excelleren.Lees meer >
Advantive Managed Desktop biedt bedrijven een totale beheeroplossing voor desktops. Het resultaat is een veilige en up-to-date werkplek.Lees meer >
Advantive is specialist op het gebied van Microsoft security. Wij helpen je om je IT-omgeving te beschermen tegen bedreigingen van buiten- en binnen af. Lees meer >