Mijn Intranet

Mijn Intranet is een standaard social intranetoplossing. Het helpt je bij het ondersteunen, verbinden en boeien van medewerkers. Medewerkers beschikken over een digitale werkplek van digitale tools (portal, business en mobiele apps). Dankzij een snelle implementatie kun je jouw organisatie al op korte termijn efficiënter laten (samen)werken.

Mijn Intranet: snelle implementatie

Met de introductie van Mijn Intranet speelt Advantive in op de toenemende vraag naar een standaard social intranetoplossing. Het is eenvoudig op de wensen van je organisatie en je medewerkers af te stemmen. Dit draagt direct bij aan een betere samenwerking en kennisdeling tussen je medewerkers en de afdelingen binnen je organisatie. Bovendien is het uit te breiden met extra functionaliteit, waardoor de oplossing eenvoudig mee kan groeien met de behoeften van je organisatie.

Advantive Mijn Intranet
Mijn Intranet: jouw persoonlijke startpagina

Digitale werkplek

Mijn Intranet ondersteunt je medewerkers bij hun dagelijkse werkzaamheden, verbetert de samenwerking en kennisdeling in je organisatie en zorgt voor een efficiencyslag. Medewerkers kunnen hun startpagina zelf inrichten met voor hen relevante content en apps. Het biedt organisaties een uitstekende basis om snel een krachtig een nieuw intranet te implementeren.

Mijn Intranet is standaard volledig geïntegreerd met de SmartMe app voor interne communicatie. Hierdoor blijven je medewerkers altijd en overal via push notificaties op de hoogte van je laatste berichten en evenementen.

Toekomstbestendig

De basis kan (in de toekomst) worden uitgebreid met teamsites, klantensites, projectsites, een HR-site, dossiers, blogs, enquêtes en een uitgebreide Q&A. Ook is het eenvoudig om apps toe te voegen voor verkeersinformatie, Facebook, Twitter, Yammer, Wiki, Daily Dilbert, aandeleninformatie, Google search en een organogram.

Mijn Intranet is ontwikkeld op basis van het SharePoint 2013-2016 / Office 365 platform en compatibel met Windows 10, Microsoft Edge en Internet Explorer 11.

De voordelen van Mijn Intranet op een rij:

  • Snelle implementatie door standaardaanpak
  • Betere communicatie en samenwerking tussen medewerkers en afdelingen
  • Betere informatievoorziening naar medewerkers door integratie met SmartMe app
  • Altijd en overal communiceren en samenwerken onafhankelijk van plaats en tijd
  • Goede kennisdeling en –borging
  • Volledig gebaseerd op Microsoft technologie
Maak een afspraak

Maak kennis met meer Advantive oplossingen

<
>

InnovationScreen

Op zoek naar een slimme narrowcasting oplossing? InnovationScreen biedt je een corporate TV kanaal voor interne en externe communicatie.

Lees meer >

SharePoint Explorer

Met de SharePoint Explorer van Advantive kun je profiteren van alle vertrouwde voordelen en het gebruiksgemak van de Windows Verkenner.

Lees meer >

Site Provisioning

Met de Site Provisioning Tool van Advantive kun je complexe (sub)sites uitrollen en de updates ervan verzorgen. Dit bespaart je veel tijd en biedt structuur.

Lees meer >