Moderne werkplek

Slimmer, sneller en veiliger werken. De moderne werkplek vergroot de productiviteit van je medewerkers. Het biedt een persoonlijke en prettige werkomgeving. Maar waar moet je allemaal aan denken? Advantive helpt je om de ideale werkplek voor iedere medewerker te realiseren.

De voordelen van de moderne werkplek

  • Gebruiker staat centraal
  • Op ieder device altijd en overal werken
  • Meer doen in minder tijd
  • Slimmer en prettiger samenwerken en communiceren
  • Toekomstbestendige werkplek
  • Optimale aandacht voor security

Gebruiker centraal

De nieuwe manier van werken vraagt om een slimme, toekomstbestendige werkplek. Medewerkers verlangen naar meer flexibiliteit en vrijheid. Je wilt simpelweg altijd en overal en op ieder device kunnen werken. Thuis, bij de klant of onderweg. En dan wil je je geen zorgen hoeven te maken over de performance of security.

Er zijn verschillende type gebruikers binnen je organisatie. Nieuwe Microsoft technologieën maken het mogelijk om voor ieder type gebruiker een moderne en passende werkplek te realiseren. Advantive helpt je om de gebruikersprofielen en hun IT-wensen en -eisen inzichtelijk te maken.

De moderne werkplek en slimmer (samen)werken

De nieuwe manier van werken is digitaal. Informatie deel je eenvoudig met je collega’s, klanten en leveranciers. Hoe zorg je dat iedereen over de laatste informatie beschikt en dat je deze ook eenvoudig kunt delen? En hoe zorg je voor optimale communicatie? Dit vraagt om een duidelijke visie, heldere werkafspraken en de juiste inzet van tools.

Advantive weet welke tools je waarvoor het meest effectief kunt inzetten. Maar ook hoe je je medewerkers hiermee een vliegende start bezorgt..

Veilige werkplek

De moderne werkplek vraagt om extra beveiliging. Medewerkers moeten zorgeloos kunnen werken. Zonder dat je (bedrijfs)gegevens in gevaar komen. Daarnaast moet je als organisatie aan geldende wet- en regelgeving voldoen. Je moet bijvoorbeeld zorgvuldig om kunnen gaan met privacygevoelige informatie. Dit vraagt om bewustwording van je medewerkers.

Maar ook om de  juiste security maatregelen. Denk aan authenticatie, encryptie en bescherming tegen malware en virussen. In geval van verlies van een device wil je bijvoorbeeld het device op afstand kunnen vergrendelen of wissen.

Advantive adviseert hoe je organisatie de juiste security maatregelen kan nemen. We zorgen voor een juiste mix tussen prettig en veilig werken.

Ook kunnen we je moderne werkplek volledig in beheer nemen. De managed services diensten van Advantive helpen je om de continuïteit en de security van jouw moderne werkplek te waarborgen.

Inspiratie voor jouw moderne werkplek

Wil je weten een moderne werkplek voor je organisatie realiseren? Laat het ons weten! We geven je advies en inspiratie. We delen onze praktijkervaringen met je. Advantive helpt je om de juiste keuzes tussen prettig, veilig en kostenbewust werken te maken. Het resultaat is een moderne, veilige en toekomstbestendige werkplek.

Maak een afspraak

Wat doen we nog meer op Microsoft gebied?
<
>
Advantive begeleidt organisaties bij de inzet van Microsoft Dynamics 365. Wij helpen je bij het maken van de business case en zorgen voor een succesvolle projectaanpak, inzet en beheer van de CRM-oplossing. Lees meer >
Microsoft System Center biedt je een uitgebreide suite voor datacenterbeheer. Hierdoor kun je op een flexibele en kosteneffectieve manier applicatie-, virtualisatie- en werkplekbeheer uitvoeren.Lees meer >
Advantive ondersteunt organisaties bij de implementatie, de uitrol en het beheer van Office 365. Samen bepalen we wat jouw organisatie nodig heeft aan functionaliteit en eventuele managed services. Lees meer >