Nieuwsbrief

Een digitale nieuwsbrief is een eenvoudige en kostenefficiënte manier om in contact te zijn met je (toekomstige) klanten, medewerkers en partners. Het maken en samenstellen mag je alleen niet te veel moeite en tijd kosten. De Nieuwsbrief Module van Advantive helpt je hierbij.

Hoe werkt de Nieuwsbrief Module?

De Nieuwsbrief Module is een SharePoint add-on die het mogelijk maakt SharePoint nieuws items te verzamelen, te publiceren (intern en extern) en te distribueren naar interne en externe abonnees met een HTML nieuwsbrief. Op websites waar de module is geïmplementeerd, kunnen bezoekers zich aanmelden voor de nieuwsbrief. De abonnees kunnen zowel van binnen als buiten je organisatie zijn.

Gebruik sjablonen

Pagina’s en lijst items die zijn opgeslagen in SharePoint kun je gebruiken als content voor je nieuwsbrief. Je kunt meerdere typen nieuwsbrieven maken, bijvoorbeeld met verschillende onderwerpen of voor verschillende doelgroepen. De nieuwsbrieven zullen worden aangemaakt als HTML pagina(‘s) en vervolgens worden opgeslagen in een SharePoint bibliotheek.

De nieuwsbrieven die je genereert met de module zijn gebaseerd op HTML sjablonen. Het is mogelijk om sjablonen voor meerdere doelgroepen te maken, zodat er verschillende nieuwsbrieven kunnen worden verzonden. Je het kunt sjabloon eenvoudig aanpassen in je eigen huisstijl, gewenste talen, personaliseren en online bekijken. Ook bevat het een link naar een archief en een link naar een pagina om je eventueel af te melden.

Online publiceren

Nadat de nieuwsbrief is gecreëerd en goedgekeurd, kun je deze publiceren en versturen. De module maakt altijd een e-mailversie en een online versie. De online beschikbare nieuwsbrieven kunnen door abonnees worden bekeken via een link op je website en/of een link in de verzonden nieuwsbrief.

 

Maak kennis met meer Advantive oplossingen

<
>

InnovationScreen

Op zoek naar een slimme narrowcasting oplossing? InnovationScreen biedt je een corporate TV kanaal voor interne en externe communicatie.

Lees meer >

OctoPoint

Advantive OctoPoint helpt je bij het up-to-date houden van data in je SharePoint omgeving. Het is een handige tool voor vrijwel iedere SharePoint organisatie.

Lees meer >

Site Provisioning

Met de Site Provisioning Tool van Advantive kun je complexe (sub)sites uitrollen en de updates ervan verzorgen. Dit bespaart je veel tijd en biedt structuur.

Lees meer >