OctoPoint

OctoPoint van Advantive helpt je bij het up-to-date houden van je gegevens in je SharePoint omgeving. Het is geschikt voor de meeste SharePoint platforms: SharePoint 2010, 2013, 2016 en Office 365. In de baiss is de tool bedoeld voor het onderhouden van gebruikers en het synchroon houden van de bijbehorende gebruikersinstellingen. Het is een handige tool voor vrijwel iedere SharePoint organisatie.

De belangrijkste functies van OctoPoint

OctoPoint heeft diverse functies op het gebied van ondersteuning en synchronisatie in de SharePoint omgeving. Je kunt eenvoudig gebruikers aanmaken en de gegevens ervan updaten in SharePoint en ze onderhouden vanuit bijvoorbeeld een CSV-bestand, een SQL-omgeving of CRM.

Synchronisatie van content

Advantive OctoPoint synchroniseert content in je SharePoint omgeving met content uit een andere bron. Deze synchronisatie vindt plaats op vooraf gedefinieerde tijdstippen of worden geactiveerd door een gebeurtenis in één van de bronnen (Sharepoint of externe applicatie).

Het aanmaken van sites

Met Advantive OctoPoint kun je eenvoudig een complete SharePoint sitestructuur met sub-sites uitrollen. Tevens kunnen alle rechten op de diverse sites worden aangepast met behulp van Advantive OctoPoint. Ook is het mogelijk om bestaande sites aan te passen. Wanneer een site template is aangepast, kan OctoPoint deze aanpassing uitrollen naar bestaande SharePoint sites.

Diverse add-on’s

De basisfunctionaliteit kun je uitbreiden met verschillende add-on’s. Zo zijn er de Bulk Provisioning, Site Provisioning, CRM,  AFAS en Exact add-on’s. Wil je jouw SharePoint omgeving verrijken met gegevens uit een andere applicatie? Afhankelijk van de applicatie kunnen wij aanvullende add-on’s ontwikkelen.

Door de modulaire opbouw zijn er verschillende add-ons beschikbaar, zoals:

  • Het in bulk creëren en onderhouden van SharePoint sites.
  • Een omgeving om eigenschappen van gebruikers te koppelen met gegevens uit andere bronnen, bijvoorbeeld een SQL-tabel of CSV-bestand.
  • Een omgeving om CSV-bestanden te uploaden en te downloaden.
  • Een omgeving om data te synchroniseren tussen SharePoint en specifieke content uit een externe applicatie, bijvoorbeeld Microsoft Dynamics 365, AFAS of Exact.

 

Maak kennis met meer Advantive oplossingen

<
>

Valo Intranet

Ben je op zoek naar een compleet en persoonlijk intranet waar je medewerkers verliefd op worden? Dan is Valo Intranet dé oplossing voor jouw organisatie. Combineer dit met de Microsoft kennis en expertise van Advantive en je zet jouw organisatie direct op voorsprong.

Lees meer >

OctoPoint

Advantive OctoPoint helpt je bij het up-to-date houden van data in je SharePoint omgeving. Het is een handige tool voor vrijwel iedere SharePoint organisatie.

Lees meer >

Nieuwsbrief

Met de Nieuwsbrief module kun je eenvoudig vanuit SharePoint nieuwsbrief maken, online publiceren en versturen.

Lees meer >