SharePoint Explorer

De Windows verkenner staat in het geheugen van elke gebruiker met de marker ‘groot gebruiksgemak’. Het geeft namelijk direct weer hoe bestanden en structuren geordend zijn. Je kunt bestanden eenvoudig hun plek geven en ze daarna even eenvoudig knippen en plakken.

Waarom heeft SharePoint geen tool als Windows Verkenner? De vraag stellen is ‘m beantwoorden. Daarom is er nu de Advantive SharePoint Explorer. Je kunt als SharePoint gebruiker kan voortaan profiteren van alle vertrouwde voordelen en het gebruiksgemak van de Windows Verkenner.

SharePoint Explorer: samenwerking en productiviteit vergroten

De ontwikkeling van de innovatieve SharePoint Explorer past perfect in de strategie van Advantive: permanent een bijdrage leveren aan de samenwerking en productiviteit bij opdrachtgevers. In de SharePoint Explorer herkennen gebruikers alle voordelen van de Windows Verkenner. De SharePointstructuur wordt, afhankelijk van de rechten van de gebruiker, op maat aangemaakt.

Uitgebreide functionaliteit

SharePoint Explorer beschikt over uitgebreide functionaliteit: drag & drop van bestanden tussen Outlook en SharePoint, mogelijkheid om zelf favorieten aan te maken, Word-bestanden zijn via de Nieuw Document knop in de verkenner direct in SharePoint op te slaan, weergave van alle site collections tot welke de gebruiker toegang heeft. Uiteraard in de vertrouwde structuur van Windows verkenner, op elk gewenst moment drag & drop van bestanden tussen bibliotheken en sitecollecties.

Bestanden zijn direct van Microsoft Verkenner naar SharePoint Explorer te verplaatsen en vice versa, elke gebruiker is op maat te autoriseren en heeft dus meer of minder beperkt toegang. E-mailverkeer kun je vanuit Outlook eenvoudig in de juiste map slepen. Optioneel is de functionaliteit bulk edit, Hiermee kun je bijvoorbeeld alle facturen selecteren en markeren als ‘factuur’.

Applicatiemanager krijgt meer zekerheid

Iedereen die in SharePoint werkt heeft direct het voordeel van de eenvoud en de toegankelijkheid van de tool. De SharePoint Applicatiemanager verkrijgt bovendien meer zekerheid. De SharePoint Explorer waarborgt het gebruik van metadata en de afscherming van systeemmappen. Ook legt het de rechten van de gebruikers vast. Het voordeel voor de Informatiemanager is dat de SharePoint Explorer de documentdiscipline stimuleert evenals de toepassing van SharePoint documentmanagement.

Maak kennis met meer Advantive oplossingen

<
>

Site Provisioning

Met de Site Provisioning Tool van Advantive kun je complexe (sub)sites uitrollen en de updates ervan verzorgen. Dit bespaart je veel tijd en biedt structuur.

Lees meer >

InnovationScreen

Op zoek naar een slimme narrowcasting oplossing? InnovationScreen biedt je een corporate TV kanaal voor interne en externe communicatie.

Lees meer >

Nieuwsbrief

Met de Nieuwsbrief module kun je eenvoudig vanuit SharePoint nieuwsbrief maken, online publiceren en versturen.

Lees meer >