Site Provisioning

Het is een bekende vraag van SharePoint gebruikers: “kan het eenvoudiger en sneller” en dit met behoud van overzicht en veiligheid? Op basis van deze vraag ontwikkelde Advantive de Site Provisioning Tool. Daarmee kunnen eindgebruikers op basis van toegekende rechten efficiënt ook complexe (sub)sites uitrollen en de updates ervan verzorgen. De Site Provisioning Tool ontzorgt, het bespaart veel tijd en biedt structuur.

Voordelen Site Provisioning tool

De voordelen van de innovatieve Site Provisioning Tool zijn in de gehele organisatie voelbaar. De informatiemanager bepaalt de structuren en verhoogt zijn actiesnelheid, de eindgebruiker kan snel aan de slag, de beheerder is minder tijd kwijt, de CIO behoudt de controle, de auditor weet dat de rechten gewaarborgd zijn en de Finance Manager heeft een helder overzicht van welke kosten aan wie door te belasten zijn.

Rechten eenvoudig beheren

De Site Provisioning tool biedt organisatiebreed voordelen. De security officer of beheerder kent de rechten toe voor Site Creation. Deze rechten geven toegang tot het interface. Een site uitrollen betekent: alle stappen en instellingen doorlopen, een keuze maken uit de voorgedefinieerde templates en de site of subsite is gereed. Met de Updater kan de beheerder functionaliteiten of webparts met één handeling tegelijkertijd over meerdere sites uitrollen.

De Provisioning Tool legt in een overzichtelijke lijst vast wanneer een site gemaakt is, wie de maker is en wanneer de site voor het laatst is benaderd. Zo heeft u altijd inzicht in de status van elke site. Timer jobs registreren en reguleren de toegang tot en archivering van sites. Timer jobs draaien standaard ‘s nachts, maar kunnen op elk gewenst moment geprogrammeerd worden. Voor de efficiënte verwerking van wijzigingsverzoeken bevat de Site Provisioning Tool een workflow voor het aanvragen, fiatteren en afhandelen ervan. De workflow is op uw eisen en wensen aan te passen.

Efficiency en controle

De Advantive Site Provisioning Tool biedt professionals in Enterprise SharePoint omgevingen meer efficiency en controle bij behoud. Er is een uniform, eenvoudig aanvraagproces. Bij een ‘ja’ rolt de gebruiker de site uit conform een aangeleverde structuur. Er zijn minder templates, meer combinaties. Wijzigingen hebben een korte doorlooptijd. De eindgebruiker wint snelheid en vrijheid, de beheerder wint tijd een behoudt de regie en het overzicht.

Beheer van settings

Het beheer van settings vindt plaats in de SP Central App Server. Werken met de Site Provisioning Tool betekent dat er actueel inzicht ontstaat in de status van elke site en in het gebruik ervan. Er is toegangscontrole, de veiligheid is per site te borgen. Een ander bijkomend voordeel: de Provisioning Tool verstrekt altijd een actueel overzicht als basis voor de juiste doorbelasting van de kosten.

Maak kennis met meer Advantive oplossingen

<
>

OctoPoint

Advantive OctoPoint helpt je bij het up-to-date houden van data in je SharePoint omgeving. Het is een handige tool voor vrijwel iedere SharePoint organisatie.

Lees meer >

InnovationScreen

Op zoek naar een slimme narrowcasting oplossing? InnovationScreen biedt je een corporate TV kanaal voor interne en externe communicatie.

Lees meer >

SharePoint Explorer

Met de SharePoint Explorer van Advantive kun je profiteren van alle vertrouwde voordelen en het gebruiksgemak van de Windows Verkenner.

Lees meer >