SmartMe

SmartMe is een app die gepersonaliseerde informatie op mobiele devices toont. De app is gebaseerd op het ‘push’ principe: belangrijke informatie wordt door SharePoint naar de gebruiker gebracht. Met SmartMe is het eenvoudig om de interne communicatie binnen je organisatie te verbeteren en onderlinge samenwerking te stimuleren.

SmartMe voor je smartphone

SmartMe maakt in de basis gebruik van een SharePoint omgeving die Android, iOS en Windows smartphones van informatie voorziet. Het brengt de relevante/ persoonlijke informatie samen binnen één applicatie. Je kunt het als losse app inzetten of integreren met onze standaard intranetoplossing Mijn Intranet.

Betere interne communicatie en samenwerking

Goede interne communicatie draagt bij aan het succes van je organisatie. Maar het is niet altijd even makkelijk om dit binnen een organisatie te realiseren. Op de werkplek wordt informatie vergaard, gecreëerd en verrijkt. Maar bereikt deze informatie ook daadwerkelijk iedereen binnen je organisatie?

Om betrokkenheid en productiviteit altijd en overal te stimuleren, biedt SmartMe relevante informatie op je smartphone aan. De app vergroot simpelweg de attentiewaarde van berichtgeving en content naar de gebruiker. Het resultaat is een betere en snelle informatievoorziening naar je doelgroep.

Daarnaast biedt het je uitgebreide functionaliteit, die je organisatie helpt sneller en productiever (samen) te werken. Denk hierbij aan het zoeken en vinden van collega’s of klasgenoten. In het geval van calamiteiten worden gebruikers snel bereikt en biedt het een overzicht met de juiste informatie. Via Agenda blijf je op de hoogte van aankomende evenementen.

Look & feel

De SmartMe app werkt op basis van thema’s. Op dit moment zijn er twee thema’s beschikbaar, die met behulp van de Advantive SmartMe configurator kunnen worden ingesteld. Met de configurator kun je de look & feel binnen de thema’s aanpassen aan je huisstijl. Het resultaat is je eigen bedrijfs app.

Voor iedere organisatie een passende bundel

SmartMe App is verkrijgbaar in verschillende bundels: Nieuws, Standaard, Social en All-in. Daarnaast is er een algemene en een educatie variant. De app is modulair opgebouwd en hierdoor enorm flexibel. De verschillende bundels zijn dan ook eenvoudig uit te breiden met extra functionaliteit. SmartMe All-In is de meest complete versie en bevat alle functionaliteit in één app. Deze functionaliteit is eenvoudig ‘los’ te integreren in de overige bundels.

Advantive SmartMe interne communicatie
SmartMe: laatste nieuws en direct contact met je collega’s

Speciale app voor het onderwijs

SmartMe Educatie is specifiek ontwikkeld voor onderwijsinstellingen. De app is beschikbaar voor beheerders, docenten en studenten en maakt het eenvoudig om hen te informeren en bij de school te betrekken. Bovendien stimuleert het onderlinge samenwerking.

Studenten hebben via hun smartphone direct toegang tot de voor hen relevante gegevens. De app biedt de volgende functionaliteit: nieuws, meldingen, agenda, overzicht van klasgenoten / collega’s, rooster, lesmateriaal, huiswerk, enquête en cijfers.

SmartMe Educatie kun je eenvoudig uitbreiden met social media functionaliteit. Tevens is er een complete versie beschikbaar: SmartMe Educatie All-In. Met deze bundel kun je profiteren van de rijke all-in functionaliteit plus extra’s voor het onderwijs: functionaliteit voor stagebegeleiding, 10 minuten gesprekken en rapporten. Met deze bundel hebben docenten en studenten altijd en overal toegang tot de voor hen relevante schoolgegevens.

Maak kennis met meer Advantive oplossingen

<
>

InnovationScreen

Op zoek naar een slimme narrowcasting oplossing? InnovationScreen biedt je een corporate TV kanaal voor interne en externe communicatie.

Lees meer >

Nieuwsbrief

Met de Nieuwsbrief module kun je eenvoudig vanuit SharePoint nieuwsbrief maken, online publiceren en versturen.

Lees meer >

SmartMe

SmartMe is een complete app voor corporate communicatie en online samenwerking. SmartMe stimuleert betrokkenheid, kennisdeling en productiviteit binnen jouw organisatie.

Lees meer >