Valo Intranet

Ben je op zoek naar een compleet en persoonlijk intranet waar je medewerkers verliefd op worden? Dan is Valo Intranet dé oplossing voor jouw organisatie. Combineer dit met de Microsoft kennis en expertise van Advantive en je zet jouw organisatie direct op voorsprong. Het helpt je om de medewerkersbetrokkenheid, efficiency en kennisdeling in je organisatie te verhogen.

Valo Intranet voordelen

  • Vertrekpunt voor de moderne werkplek
  • Altijd, overal en op elk device communiceren en samenwerken onafhankelijk van plaats en tijd
  • Goede kennisdeling en -borging
  • Volledig gebaseerd op Microsoft technologie
  • Mobiele app
  • Flexibele en snelle implementatie
  • Aanpasbaar naar eigen wensen
  • Altijd up-to-date

Valo Intranet voorbeeld

Moderne werkplek

Binnen de meeste organisaties is het intranet niet zo populair. Het wordt niet vaak bezocht, omdat informatie lastig is te vinden of niet up-to-date is. Met Valo Intranet kun je dit veranderen. Het biedt je een kloppend hart voor jouw organisatie. Het brengt alles samen op 1 plek: bedrijfsnieuws, evenementen, vacatures, FAQ, video’s, enquêtes, collega’s, blogs, social hub, Teamwork, Idea Management en Yammer.

Via de mobiele app ontvang je notificaties over het laatste nieuws. Je bent dan ook altijd en overal up-to-date. Het sluit goed aan op de nieuwe manier van werken. Met Valo Intranet transformeer je eenvoudig traditionele werkplekken naar een moderne, digitale werkplek. Het ondersteunt je medewerkers bij hun dagelijkse werkzaamheden.

Valo Intranet responsive design

Sociaal intranet

Met Valo Intranet speelt Advantive in op de toenemende vraag naar een standaard sociaal intranet. De oplossing is modulair gebouwd. Het is eenvoudig op de wensen van je organisatie en je medewerkers af te stemmen. Dit draagt direct bij aan een betere samenwerking en kennisdeling tussen je medewerkers en de afdelingen binnen je organisatie. Ook kun je externe gebruikers toegang geven tot je intranetomgeving. Het is uit te breiden met extra functionaliteit, waardoor de oplossing eenvoudig mee kan groeien met de behoeften van je organisatie.

Microsoft Office 365 en Valo Intranet

Valo Intranet is een intranet-in-a-box-oplossing en gebaseerd op Microsoft Office 365 / SharePoint. Het heeft een prachtige user interface. Deze kun je eenvoudig aanpassen aan jouw bedrijfshuisstijl. Het Valo team volgt de Microsoft ontwikkelingen op de voet. Je hoeft dus niet meer om de paar jaar je intranetoplossing te vervangen, omdat deze verouderd is. Valo Intranet is flexibel en klaar voor allle toekomstige Office 365 updates. Bovendien is het snel en eenvoudig te implementeren. Je kunt dus al op korte termijn een nieuwe intranetoplossing in je organisatie introduceren.

Valo Intranet - Idea Management
Valo Intranet – Idea Management

Valo Modern

Valo is beschikbaar in een Classic en een Modern variant. Valo Modern sluit volledig aan op Modern SharePoint. Het verenigt de mooie functionaliteit van Valo Intranet met Modern SharePoint en gaat verder waar SharePoint ophoudt. Het biedt bedrijven de functies die ze nodig hebben om de samenwerking en betrokkenheid in hun organisatie verder te vergroten met behulp van intranet.

Beheer van Valo Intranet

Advantive is strategisch partner van Valo Intranet. Dankzij onze brede Microsoft expertise en ervaring kunnen we de volledige implementatie, adoptie en het functioneel en technisch beheer van Valo Intranet voor je verzorgen. We laten je optimaal profiteren van de voordelen van Valo en van onze expertise. Dit maakt dat je beschikt over een krachtige en toekomstbestendige intranetoplossing.

Meer weten over Valo Intranet?

Wil je meer informatie over Valo Intranet als moderne intranetoplossing voor jouw organisatie? Laat het ons weten! We bieden je graag inspiratie en delen onze ervaringen met je.

Maak een afspraak

Maak kennis met meer Advantive oplossingen
<
>
Advantive Managed Desktop biedt bedrijven een totale beheeroplossing voor desktops. Het resultaat is een veilige en up-to-date werkplek.Lees meer >
Op zoek naar een slimme narrowcasting oplossing? InnovationScreen biedt je een corporate TV kanaal voor interne en externe communicatie. Lees meer >
Advantive is specialist op het gebied van Microsoft security. Wij helpen je om je IT-omgeving te beschermen tegen bedreigingen van buiten- en binnen af. Lees meer >