Microsoft Gold Partner

Complete, innovatieve én strategische ICT-partner

Microsoft Gold Partner Advantive

Advantive is Microsoft Gold Partner en werkt op meerdere vlakken nauw samen met Microsoft. Met maar liefst tien gold en drie silver competenties zijn we de meest complete Microsoft Gold partner van Zuid-Nederland. Als gecertificeerd partner voldoen we aan de strenge eisen en kwaliteitscriteria van Microsoft.

Microsoft Gold Partner

  • Opdrachtgever staat centraal
  • Strategisch sparringpartner
  • Veel Microsoft kennis en ervaring gebundeld in 1 organisatie
  • Betrokken en enthousiaste consultants
  • Van inspiratie naar slimme inzet Microsoft technologie

Wat is een Microsoft Gold partner?

Advantive is meervoudig Microsoft Gold Partner. We doorlopen, zoals elke certified Gold en Silver Partner, het certificeringstraject ieder jaar opnieuw. De Microsoft certificeringen worden aan Microsoft partners toegekend op basis van het afronden van examens, het behalen van certificeringen door consultants en het succesvol toepassen van de Microsoft technologie per competentie bij meerdere klanten op specifieke gebieden.

Onze collega’s zijn Microsoft gecertificeerd en beschikken over uitgebreide Microsoft kennis en ervaring. We beschikken over het hoogste niveau van kennis en ervaring met Microsoft technologie.

Met een team van 40 enthousiaste en gecertificeerde collega’s weten wij onze opdrachtgevers in positieve zin te verrassen. Door onze brede kennis, ervaring én manier van (samen)werken. We zijn pragmatisch, klantgericht en hebben veel plezier in ons werk. Dat merk je vanaf het eerste contact. Samen met onze opdrachtgevers maken we van iedere opdracht een succes. 

Of bel ons op: 088 20 20 520.

Of bel ons op: 088 20 20 520.

Strategisch sparringpartner

Dagelijks realiseren we innovatieve oplossingen op basis van Microsoft technologie. Tevens beheren, monitoren en beveiligen we 24/7 de Microsoft (cloud) omgeving voor onze opdrachtgevers. We fungeren als strategisch sparringpartner op Microsoft gebied. Samen kijken we hoe Microsoft technologie bijdraagt aan de verdere groei en ontwikkeling van jouw organisatie en medewerkers. We geven een eerlijk advies wat wel of juist niet slim is om binnen jouw organisatie te gebruiken. 

Kennispartner

 We hebben veel kennis, diensten en producten in 1 organisatie gebundeld. Voorbeelden hiervan zijn: adoptie & change, productivity, infra, managed services, security, data en BI. Het proactief delen van kennis is een belangrijk onderdeel van de samenwerking met onze opdrachtgevers. We zorgen ervoor dat je op de hoogte blijft van de nieuwste Microsoft ontwikkelingen. 

Microsoft Gold Partner
Advantive Soc

Microsoft inspiratiesessies

Wil je de mogelijkheden van de Microsoft cloud optimaal benutten? Wil je slimmer en veiliger hybride (samen)werken? Of wil je je bedrijfsvoering verder digitaliseren én optimaliseren?

Op basis van een inspiratiesessie laten we je aan de handig van concrete praktijkvoorbeelden kennismaken met de kracht van bijvoorbeeld Microsoft 365, Microsoft Teams, Microsoft Viva en het Microsoft Power Platform.

Contact opnemen

     Joep Fijen - profielfoto rondje   

Joep Fijen

Directeur

+31 88 20 20 520 +31 6 464 437 43  joep.fijen@advantive.nl
 
 

Wat doen we nog meer?

Cloud datacenter

Modern datacenter

Een datacenter in Microsoft Azure biedt je maximale flexibiliteit, schaalbaarheid en veiligheid.

Managed services

onze oplossingen

Maak kennis met de managed services van Advantive voor de Microsoft omgeving van jouw organisatie.

Moderne werkplek

Online vergaderen met Microsoft Teams

De moderne werkplek faciliteert prettig en veilig (samen)werken vanuit huis, op kantoor en onderweg.