Partners

Advantive werkt nauw samen met een aantal toonaangevende partners. Door het bundelen van onze krachten kunnen wij onze dienstverlening en service nog verder uitbreiden. Onze partners werken graag met ons samen vanwege onze bewezen kennis en ervaring. Onze medewerkers houden hun kennis mede dankzij ons partnernetwerk op een hoog niveau.

Aquaforest

Aquaforest is in 2001 opgericht voor het leveren van high performance PDF- en OCR-oplossingen. Duizenden organisaties vertrouwen wereldwijd op Aquaforest oplossingen als onderdeel van hun document workflow processen. Advantive is Aquaforest partner en ondersteunt organisaties bij het volledig doorzoekbaar maken van gescande pdf’s en documenten met tekstafbeeldingen in zowel fileshares als SharePoint en Office 365 omgevingen. Advantive implementeert Aquaforest middels een uniek en efficiënt stappenplan, waarbij eerst een pilot wordt gedaan. Vervolgens kunnen we snel de productie-omgeving implementeren. Onze expertise in het instellen van SharePoint search en Aquaforest Searchlight OCR, check-in, check-out en metadata instellingen garanderen een goed resultaat ongeacht de complexiteit van de bron documenten.

Microsoft

Advantive heeft een Gold Certified Status bij Microsoft en werkt op diverse gebieden nauw samen met Microsoft. Als Gold Certified Partner beschikt Advantive over het hoogste niveau van kennis en ervaring met Microsoft-technologieën. Advantive is Gold Partner van Microsoft op het gebied van:

  • Cloud Platform
  • Cloud Productivity
  • Collaboration and Content
  • Communications
  • Datacenter
  • Enterprise Mobility Management
  • Messaging
  • Application Development

Microsoft Gold Certified Partners moeten Microsoft Certified Professionals in dienst hebben en beschikken over minstens één Microsoft-competentie. Deze competenties zijn enkel te behalen door een aantal zware examens af te ronden en tevreden klantreferenties aan te bieden. Advantive doorloopt, zoals elke Certified Gold Partner, dit traject elk jaar opnieuw.

Om onze relaties nog beter van dienst te kunnen zijn hebben wij op basis van een goede vertrouwensrelatie met Microsoft een aantal P-sellers in dienst. Op basis van deze samenwerking kunnen wij je organisatie nog beter faciliteren om Microsoft technologie in te gaan zetten.


Ometa

Ometa is een innovatief softwarebedrijf met een duidelijke visie: het efficiënt beheren en structureren van informatie om de werking van bedrijven en organisaties te optimaliseren. Via een zelf ontwikkelde technologie creëert Ometa de brug tussen back-office bedrijfsapplicaties (bijvoorbeeld SAP, Infor en Oracle) en front-office documentenbeheer (bijvoorbeeld SharePoint en Office 365).

Door het gebruik van verschillende systemen binnen een organisatie zijn kennis en informatie vaak verspreid vastgelegd. Door de verschillende systemen te integreren is informatie en kennis voor gebruikers direct beschikbaar. Dit maakt data consistenter en organisaties productiever.

Door middel van intelligente koppelingen maakt het Ometa Framework een realtime uitwisseling van informatie mogelijk tussen beide werelden en zorgt het voor een optimalisatie van lopende processen. Er wordt voor gezorgd dat de juiste informatie, op het juiste moment, in de juiste context bij de juiste personen terechtkomt.

Op die manier creëren we gebruiksvriendelijke samenwerkingsomgevingen die precies zijn afgestemd op de eindgebruiker. De achterliggende aanvoer van data wordt gestuurd vanuit het veelal complexe back-office proces. Ometa zorgt er vervolgens voor dat die informatie eenvoudig toegankelijk wordt gemaakt in een vertrouwde Microsoft omgeving voor de verschillende departementen en medewerkers in je organisatie.

advantivepartnersharegate

Sharegate

Advantive is Sharegate Premium partner. Advantive is één van de weinige Sharegate Premium partners in de Benelux en beschikt over ruime kennis en ervaring. Daarnaast zijn we op de hoogte van de laatste updates en hebben we nauwe contacten met het Sharegate team.

Sharegate is een toonaangevend softwarebedrijf en biedt innovatieve migratie- en managementoplossingen voor SharePoint en Office 365. De inzet van Sharegate vereenvoudigt en versnelt complexe migratietrajecten.
Als dé SharePoint expert adviseert en begeleidt Advantive je bij het design van de meest optimale SharePoint informatiearchitectuur. Geen kaartenhuis, maar een stevige fundering die morgen ook nog werkt. Bovendien geven de Sharegate migratietools ons de mogelijkheid om snel, gemakkelijk én goedkoop je bestaande informatie te migreren naar SharePoint.

Volgens Advantive gaan informatiearchitectuur en governance hand in hand. Je medewerkers werken in steeds veranderende omstandigheden: je SharePoint platform moet daarom dynamisch en betrouwbaar zijn. Met de Sharegate management tools behoudt je de controle en het overzicht op je SharePoint omgeving.

advantivepartnerskybow

skybow

Advantive is business partner van skybow en werkt nauw samen met de lokale skybow organisatie. Skybow is een innovatieve aanbieder van end-to-end business solutions voor SharePoint. Met skybow is Advantive in staat om business solutions op SharePoint sneller te realiseren en te configureren met als resultaat een snellere time-to-market. De nieuwe manier van configureren maakt SharePoint flexibeler in het gebruik. Het biedt hierdoor nog meer mogelijkheden om bedrijfsprocessen te ondersteunen. skybow is beschikbaar voor zowel on-premises als Office 365.

Valo Intranet / Blue Meteorite

Valo Intranet is een flexibel en sociaal intranet. De oplossing is volledig geïntegreerd met Microsoft Office 365, waardoor organisaties over een complete digitale werkruimte beschikken. Dankzij de modulaire opbouw is de functionaliteit eenvoudig uit te breiden en aan te passen aan de wensen van medewerkers. Een team van 100 professionals houdt zich dagelijks bezig met de verdere ontwikkeling van Valo Intranet. Dit maakt dat Valo Intranet volledig aan blijft sluiten op nieuwe Microsoft technologieën en toekomstbestendig is.

Valo Intranet is een out-of-the-box intranetoplossing van Blue Meteorite. Deze organisatie is opgericht in Finland in 2001. Vanaf het begin heeft Blue Meteorite zich 100% gefocust op Microsoft technologieën. In 2009 heeft de organisatie besloten zich te richten op SharePoint en nu is Blue Metorite volledig gericht op Office 365 en Azure. Momenteel zijn er 100 professionals werkzaam in Helsinki en Jyväskylä in Finland. De medewerkers en Fujitsu zijn de eigenaren van Blue Meteorite.

advantivepartnervancis

Vancis

Advantive is een samenwerking met ict-dienstverlener Vancis aangegaan om volledige ict-infrastructuren te hosten en het technisch beheer uit te voeren. Het doel van deze samenwerking is om infrastructure-as-a-service (IaaS) aan te bieden. Hierdoor worden kosten bespaard en neemt de voorspelbaarheid van ict toe. Investeren in een eigen infrastructuur kan dan leiden tot een over- of ondercapaciteit en brengt daardoor onnodige kosten met zich mee. Hierdoor kiezen steeds meer organisaties voor een ‘cloud first’-strategie.

Vancis biedt de flexibiliteit om de capaciteit aan te passen in het datacenter. Advantive borgt de kennis van Azure, Office 365 en het technische applicatielandschap.

Door krachten te bundelen wordt een hybride scenario geboden. Wij hebben er voor gekozen om beter gebruik te maken van elkaars kennis, omdat je niet alles zelf kunt doen. De technologische ontwikkelingen gaan op dit moment super snel, samenwerking is daarmee de beste optie.

advantivepartnerworkstreampeople

Workstreampeople

Om Skype for Business / Lync beter te integreren binnen Advantive zijn wij de samenwerking met Workstreampeople aangegaan. Positief als we zijn over de Anywhere365 Unified Contact Center oplossing, zetten wij deze ook bij onze relaties in. Met het product Anywhere365 Unified Contact Center worden vast, mobiel, computer, telefonie en informatie op een slimme manier met elkaar verbonden. Hiermee lossen we vooral bereikbaarheid en communicatie vraagstukken op. Denk aan contact centers, samenwerkende mensen en bedrijven en kenniswerkers die bereikbaarder moeten zijn. Anywhere365 is een Unified Contact Center toevoeging die je organisatie in balans houdt en zorgt voor managed communicatie.

<
>