Power BI rapport in een week

Ontdek de kracht van Power BI in slechts één week!

Duik in de wereld van Power BI en ervaar de transformatie van je eigen data naar waardevolle inzichten binnen slechts één week! Het data & AI team van Advantive staat klaar om een op maat gemaakt BI rapport voor jouw organisatie te creëren, gebaseerd op jouw unieke data. Benieuwd hoe we dit aanpakken? Lees snel verder!

Ontdek de voordelen van Power BI in 1 week

  • Ervaar de veelzijdigheid van Power BI
  • Krijg snel en efficiënt inzicht in (stuur)informatie
  • Profiteer van real-time rapportages
  • Veilige en universele toegang tot je gegevens
  • Deel eenvoudig je Power BI rapporten met je team

Wat is een Power BI Rapport?

Power BI, een krachtige oplossing van Microsoft, biedt je een visueel en intuïtief beeld van je bedrijfsdata. Of het nu gaat om HR-informatie zoals ziekteverzuim, of financiële data zoals forecasts en cashflow, Advantive is jouw partner in het realiseren van inzichtelijke Power BI rapporten en in het verzamelen en analyseren van data. We begeleiden je stap voor stap in het proces om jouw data om te zetten naar waardevolle inzichten.

We starten de week met een interactieve workshop over datagedreven werken, waarin we de potentie van jouw data in combinatie met Power BI verkennen.

Jouw data, onze expertise

We transformeren jouw bedrijfsdata naar een informatief rapport binnen een week. Hoe we dit doen, leggen we je graag uit in de volgende dag-tot-dag stappen:

Of bel ons op: 088 20 20 520.

De stappen van dag tot dag

1. Maandag – Kick-off workshop en KPI’s bepalen

We introduceren je in de wereld van datagedreven werken en leggen uit hoe dit het verschil kan maken voor jouw organisatie. Met onze Artificial Intelligence KPI generator bepalen we de KPI’s voor jouw organisatie om aan het einde van de week een Power BI rapport op te leveren die aan alle verwachtingen voldoet.

2. Dinsdag – Selectie van databronnen

We kiezen de belangrijkste KPI om verder uit te werken en maken een overzicht van alle benodigde databronnen. Deze week focussen we op een standaard databron en exporteren we data voor ons Power BI rapport.

3. Woensdag – Analyse van databronnen

Samen met de data-analist of degene die verantwoordelijk is voor data binnen jouw organisatie analyseren we de geëxporteerde data en structureren deze voor het opbouwen van het Power BI rapport.

4. Donderdag – Creatie van Power BI rapport

Nu we meer weten over de data en structuur hebben aangebracht in het datamodel, starten we met visualisatie. Er wordt een Power BI rapport gemaakt, geheel in de huisstijl van jouw organisatie.

5. Vrijdag – Oplevering en training

We implementeren het Power BI rapport en zorgen voor de juiste rechten en toegang. We sluiten de week af met een functionele training, zodat je team meteen aan de slag kan met het nieuwe rapport.

modern intranet

Geïnteresseerd in Power BI rapportages?

Wil je ook binnen een week een Power BI rapport? Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van Power BI voor jouw organisatie? Neem contact met ons op! We inspireren je graag en delen onze uitgebreide ervaringen met je.

Contact opnemen

     Rick Deneer   

Rick Deneer

Teamlead Productivity

+31 88 20 20 520 +31 6 184 832 14 [email protected]

Wat doen we nog meer?

Cloud datacenter

Modern datacenter

Een datacenter in Microsoft Azure biedt je maximale flexibiliteit, schaalbaarheid en veiligheid.

Managed services

onze oplossingen

Maak kennis met de managed services van Advantive voor de Microsoft omgeving van jouw organisatie.

Moderne werkplek

Online vergaderen met Microsoft Teams

De moderne werkplek faciliteert prettig en veilig (samen)werken vanuit huis, op kantoor en onderweg.