Power BI rapporten maken met hulp van onze AI KPI Generator

Het avontuur van het creëren van je Power BI rapportage begint altijd met een simpele, maar cruciale stap: het vaststellen van je Key Performance Indicators (KPI’s). Dat is alsof je je reisdoel instelt voordat je aan je roadtrip begint. Je moet immers weten waar je naartoe wilt om er ook daadwerkelijk te komen. Maar KPI’s bepalen, dat is een lastige klus, toch?

Is het vaststellen van de juiste KPI’s lastig?

Het antwoord is: ja, dat kan lastig zijn. Je stelt jezelf vragen zoals: “Wat meet ik precies?” of “Hoe weet ik wat belangrijk is voor mijn organisatie?”. Je wilt tenslotte dat je rapportage relevant en waardevol is, maar hoe doe je dat? Bij Advantive hebben we iets bedacht dat je zeker zal helpen: de AI KPI Generator.

KPI generator voorbeeld
Geef aan voor welke afdeling je KPI's wil hebben en hij genereert deze direct voor je middels AI.

Identificeer jouw KPI’s met de AI KPI Generator

We hebben artificial intelligence (AI) toegepast om jou te helpen bij het identificeren van de juiste KPI’s voor jouw organisatie. Als je even niet precies weet wat je zoekt, dan springt onze AI KPI Generator te hulp. Deze digitale assistent werkt met jou samen om de meest relevante KPI’s te identificeren, specifiek voor jouw situatie.

Een goede KPI kan echt het verschil maken voor je rapport. Stel je eens voor dat je rapportage niet alleen cijfers en grafieken toont, maar echte inzichten biedt die je kunt gebruiken om je bedrijf vooruit te helpen. Dat is het succes van het hebben van een goede KPI. Het maakt van je rapport geen droge opsomming van gegevens, maar een waardevolle tool die je inzichten geeft en je helpt bij je besluitvorming.

BI-Showcase Vastgoed -3- Power BI
Dit contoso Power BI rapport is volledig samengesteld op basis van onze AI KPI Generator.

Gratis beschikbaar voor onze BI klanten!

De AI KPI Generator is gratis voor al onze klanten waarmee we op het gebied van BI gaan samenwerken. Dus geen verborgen kosten of kleine lettertjes, gewoon een extra hulpmiddel om ervoor te zorgen dat je Power BI rapportage echt aansluit bij je behoeften.

Ben je benieuwd naar hoe de AI KPI Generator werkt? Of wil je gewoon zelf eens aan de slag? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. We geven je graag een demo en helpen je graag op weg naar betere BI-rapportages.

Direct meer weten?

Ben je klaar voor je volgende stap in de wereld van Power BI rapportage? Neem contact op en ontdek hoe onze AI KPI Generator jou kan helpen bij het bepalen van de beste KPI’s voor jouw organisatie. Laten we samen deze reis beginnen!

Wat doen we nog meer?

Cloud datacenter

Modern datacenter

Een datacenter in Microsoft Azure biedt je maximale flexibiliteit, schaalbaarheid en veiligheid.

Managed services

onze oplossingen

Maak kennis met de managed services van Advantive voor de Microsoft omgeving van jouw organisatie.

Moderne werkplek

Online vergaderen met Microsoft Teams

De moderne werkplek faciliteert prettig en veilig (samen)werken vanuit huis, op kantoor en onderweg.