Procesautomatisering

Transformeer terugkerende en tijdrovende acties in een digitaal proces

Procesautomatisering met hulp van Advantive

Hoe start je met procesautomatisering? Wat zijn de mogelijkheden voor jouw organisatie? Onze consultants laten je graag zien hoe je je processen slim automatiseert.

De voordelen van procesautomatisering

 • Efficiënte bedrijfsvoering
 • Grip op bedrijfsprocessen
 • Kostenbesparingen
 • Versterken toekomstbestendigheid organisatie
 • Vergroten werkplezier medewerkers

Waarom procesautomatisering?

Procesautomatisering wordt steeds belangrijker voor organisaties vanwege de vele voordelen die het biedt. Het verbetert de operationele efficiëntie door repetitieve taken te automatiseren en verhoogt de nauwkeurigheid door menselijke fouten te verminderen. Dit leidt tot aanzienlijke tijd- en kostenbesparingen. Bovendien biedt procesautomatisering organisaties de flexibiliteit om processen aan te passen aan veranderende behoeften en schaalbaarheid te vergroten. Het stelt organisaties ook in staat zich te concentreren op innovatie en onderscheidend vermogen.

Procesoptimalisatie en -automatisering

Advantive ondersteunt organisaties dagelijks bij het digitaliseren van hun bedrijfsprocessen. Dit draagt direct bij aan het succes van je organisatie. Vaak zijn medewerkers onnodig veel tijd kwijt aan inefficiënte processen of handmatige werkzaamheden. Wij maken deze processen voor je inzichtelijk. Vervolgens zorgen we voor procesoptimalisatie en -automatisering. Hierbij zorgen we ook voor een naadloze integratie met Microsoft 365 en SharePoint Online. We maken de werkdag veel efficiënter en plezieriger. We hanteren een low code / no code werkwijze. Er zijn geen developers voor nodig. Dit maakt het eenvoudig te beheren.

Of bel ons op: 088 20 20 520.

Of bel ons op: 088 20 20 520.

Van tijdrovend naar digitaal proces

Iedere afdeling kent wel processen die veel tijd en aandacht vragen. Vaak wordt er ook gebruikgemaakt van formulieren. Met procesautomatisering transformeer je deze tijdrovende processen in een digitaal proces. Medewerkers kunnen hun kostbare tijd nu besteden aan andere taken, waardoor de productiviteit toeneemt. Hierbij kun je denken aan:

 • HRM: recruitment, onboarding, onkostendeclaratie, trainingen en beoordelingen
 • Financiën: inkoop, (budget) forecasting, facturen, voorraadbeheer
 • Juridisch: contracten, controles en audits
 • IT: aanvragen devices, helpdesk support, device management
 • Verkoop: pijplijnmanagement, leadregistratie
 • Marketing: goedkeuring persberichten, klantverhalen en mailings
procesautomatisering
Microsoft copilot voor microsoft 365

Kunstmatige Intelligentie (AI)

AI kan worden ingezet voor het automatiseren van complexe taken. AI gaat verder dan standaard automatisering door taken te verrichten die eerder menselijke intelligentie vereisten. Deze technologie bootst menselijke cognitieve functies na, zoals leren en besluitvorming, en is waardevol voor diverse bedrijfsprocessen. Bijvoorbeeld:

 • Contentcreatie: Op basis van enkele woorden een verslag of brief genereren met AI, wat een enorme tijdwinst is.
 • Klantenservice: AI-gestuurde chatbots in klantenservice kunnen klantvragen beantwoorden en problemen oplossen door verzoeken te filteren en door te sturen.
 • Fraudedetectie: AI-systemen kunnen ongewone patronen in financiële transacties herkennen, wat helpt bij het voorkomen van fraude.
 • Geavanceerde beeld- en spraakherkenning: AI kan worden gebruikt voor het ondertitelen van vergaderingen of het digitaliseren van handgeschreven notities, waardoor documentbeheer efficiënter wordt.

Onze consultants maken je graag wegwijs in de mogelijkheden van AI.

Gerobotiseerde procesautomatisering (RPA)

Ook is het mogelijk om terugkerende, handmatige werkzaamheden 24/7 door een getrainde bot / gerobotiseerde procesautomatisering (RPA) uit te laten voeren. Procesautomatisering resulteert vaak in een directe kostenbesparing, kwaliteitsverbetering en productiviteitsboost. Onze consultants maken graag de toegevoegde waarde voor je inzichtelijk.

Meer grip op processen?

Wil je je organisatie op voorsprong zetten? Procesautomatisering biedt je die kans. We laten je graag kennismaken met de verschillende mogelijkheden, zodat je op een slimme en kostenefficiënte manier jouw processen kunt automatiseren.  

Industrie

Contact opnemen

     Rick Deneer   

Rick Deneer

Teamlead Productivity

+31 88 20 20 520 +31 6 184 832 14 [email protected]

Wat doen we nog meer?

Cloud datacenter

Modern datacenter

Een datacenter in Microsoft Azure biedt je maximale flexibiliteit, schaalbaarheid en veiligheid.

Managed services

onze oplossingen

Maak kennis met de managed services van Advantive voor de Microsoft omgeving van jouw organisatie.

Moderne werkplek

Online vergaderen met Microsoft Teams

De moderne werkplek faciliteert prettig en veilig (samen)werken vanuit huis, op kantoor en onderweg.