Samenwerking Advantive en That Work-S

Weert, 14 november 2022 – ICT-dienstverlener Advantive en recruitment specialist That Work-S zijn een samenwerking aangegaan. That Work-S ondersteunt Advantive in huis bij het werven van nieuwe collega’s. Beide organisaties hebben voor deze samenwerking gekozen vanwege de cultural fit.

“We hanteren bij Advantive de filosofie ‘schoenmaker blijf bij je leest’. We kiezen er dan ook voor om op diverse vlakken met specialistische partners samen te werken. We vinden het hierbij belangrijk dat onze partners over hetzelfde werkethos beschikken en dat we een cultural fit hebben. Dit geldt ook voor onze samenwerking met That Work-S. Onze bedrijfsculturen en kernwaarden zijn vrijwel identiek. Vanaf het eerste contact is er een klik. Daarnaast heeft That Work-S in een relatief korte tijd onze organisatie, onze manier van (samen)werken, onze collega’s én onze opdrachtgevers leren kennen. Dit zorgt ervoor dat het wervings- en selectieproces volledig past bij onze organisatie”, zegt Willemjan van Laarhoven, directeur van Advantive.

Marloe Jolij, directeur van That Work-S: “Tijdens ons eerste gesprek gaven Joep en Willemjan aan, dat bij Advantive de medewerkers altijd op de eerste plaats staan. Iets wat mij als recruitment liefhebber enorm aanspreekt. Dit hoor ik natuurlijk vaker, maar in de praktijk blijkt het niet overal ook daadwerkelijk zo te zijn. Bij Advantive is dit gelukkig wel het geval. Alle keuzes die gemaakt worden gaan over de as van de mens. Met welke klanten ze werken, welke projecten er aangenomen worden, het faciliteren van de ambitie van de medewerkers en zo kan ik nog wel even doorgaan. Er is oprechte aandacht voor het team. Advantive gaat niet mee in de gekte van de arbeidsmarkt. En het leuke is, dat hoeft ook niet. Door het naleven van hun kenwaarden en filosofie, werken collega’s graag bij Advantive en misschien nog belangrijker, ze willen ook graag blijven. Het sluit dan ook goed aan bij onze manier van werken. We zijn er trots op dat we Advantive op het vlak van recruitment mogen ondersteunen. Vanaf dag 1 werken we met plezier en succes samen.”

“We hebben fijne collega’s, er is veel kennis in huis en er wordt hard gewerkt. In ons DNA zit dat we altijd een stapje extra zetten. Collega’s staan altijd voor onze opdrachtgevers en voor onze collega’s klaar. We zijn de afgelopen jaren op allerlei vlakken flink gegroeid. We maken echt het verschil voor onze opdrachtgevers. Deze groei willen we de komende jaren voortzetten. That Work-S ondersteunt ons bij het werven van nieuwe collega’s, die in het team passen, zich bij ons thuis voelen en onze passie voor Microsoft technologie delen. That Work-S gaat voor de perfecte match. Dat is zowel voor nieuwe collega’s als voor ons fijn. Daar zijn we ontzettend blij mee”, sluit Willemjan van Laarhoven af.

Marloe en Willemjan samenwerking
Marloe Jolij, directeur van That Work-S (links) en Willemjan van Laarhoven, directeur van Advantive (rechts)

Wat doen we nog meer?

Cloud datacenter

Modern datacenter

Een datacenter in Microsoft Azure biedt je maximale flexibiliteit, schaalbaarheid en veiligheid.

Managed services

onze oplossingen

Maak kennis met de managed services van Advantive voor de Microsoft omgeving van jouw organisatie.

Moderne werkplek

Online vergaderen met Microsoft Teams

De moderne werkplek faciliteert prettig en veilig (samen)werken vanuit huis, op kantoor en onderweg.