Samenwerking Waterschap De Dommel en Advantive

Waterschap De Dommel zorgt voor schoon, voldoende en veilig water in de regio Midden-Brabant. Dat doet het waterschap door het (grond)waterpeil te beheren, rioolwater te zuiveren en te zorgen voor schoon water in beken, sloten en rivieren. Onlangs heeft het waterschap de overstap van Lync 2013 naar Skype for Business 2019 (on premises) gemaakt en haar telefonieomgeving vernieuwd. Evert-Jan van den Dungen, Manager Technische Infrastructuur, en Mark Lavrijsen, Systeembeheerder, bij Waterschap De Dommel delen hun ervaringen.

Rol van ICT

Mark Lavrijsen: “We werkten nog met Lync 2013 en Windows Server 2008. Beide oplossingen waren toe aan vervanging. We waren op zoek naar een regionale Microsoft partner met kennis van zaken. We vinden het namelijk belangrijk dat consultants toegevoegde waarde bieden en niet ver hoeven te reizen. Via Google hebben we Advantive gevonden. Vanaf het eerste moment liep het contact prettig. Er werd snel contact opgenomen om een kennismaking te plannen. Al tijdens het eerste gesprek werd er actief en op een prettige manier met ons meegedacht. We hadden dan ook direct een klik en vertrouwen in Advantive.”

Aanpak

Evert-Jan van den Dungen: “We hebben samen met Advantive een migratieplan opgesteld en hebben hierin duidelijk gekaderd wie welke werkzaamheden en wanneer ging uitvoeren.”

Mark Lavrijsen: “We hebben veel tijd gestoken in de voorbereiding. Ook hebben we in het plan een uitgebreide testfase opgenomen. Advantive heeft ons stap voor stap begeleid. Het project is succesvol verlopen en goed door Advantive opgeleverd inclusief heldere en pragmatische documentatie.”

We hebben zelf veel kennis in huis. Als we consultants inhuren voor ICT-projecten, dan is het fijn als ze een aanvulling zijn op het team. Dit is met Advantive duidelijk het geval. De consultants zijn hulpvaardig en denken met je mee."

Samenwerking

Evert-Jan van den Dungen: “De consultants zijn prettig om mee samen te werken. Je kunt merken dat het een Brabants / Limburgs bedrijf is aan de gemoedelijke en informele werkhouding. De consultants zijn gecertificeerd, beschikken over brede kennis en ervaring en weten ons te ontzorgen. We hebben er dan ook voor gekozen om een beheercontract voor telefonie met Advantive af te sluiten. Dat geeft ons rust en zekerheid.”

Advies

Evert-Jan van den Dungen: “Als je als organisatie van plan bent om over te stappen naar Skype en/of van plan bent je telefonieomgeving te vervangen, werk dan samen met een Microsoft partner met brede en bewezen kennis van zaken. Advantive heeft door haar brede Microsoft en telefoniekennis onze verwachtingen overtroffen. We hebben nu 1 kennispartner voor zowel Skype als AudioCodes en telefonie. Ook voor eventuele toekomstige ICT-plannen en -vragen kunnen we bij Advantive terecht. We kijken er dan ook naar uit om vaker met Advantive samen te werken.”

Wat doen we nog meer?

Cloud datacenter

Modern datacenter

Een datacenter in Microsoft Azure biedt je maximale flexibiliteit, schaalbaarheid en veiligheid.

Managed services

onze oplossingen

Maak kennis met de managed services van Advantive voor de Microsoft omgeving van jouw organisatie.

Moderne werkplek

Online vergaderen met Microsoft Teams

De moderne werkplek faciliteert prettig en veilig (samen)werken vanuit huis, op kantoor en onderweg.