Sharegate

Sharegate & Advantive

Sta je voor een migratie uitdaging naar Microsoft 365 en heb je ondersteuning nodig? Advantive is Sharegate Premium Partner en biedt complete migratie ondersteuning.

De voordelen van Sharegate

  • Complete migratietool
  • Ongekende mogelijkheden
  • State-of-the-art technologie
  • Uitgebreide rapportagemogelijkheden
  • Hoogwaardige beveiliging

Sharegate Premium partner

Advantive is Sharegate Premium partner. We zijn één van de weinige Sharegate Premium partners in de Benelux en beschikken over ruime kennis en ervaring. Daarnaast zijn we op de hoogte van de laatste updates en hebben we nauwe contacten met het Sharegate team.

Sharegate is een toonaangevend softwarebedrijf en biedt innovatieve migratie- en managementoplossingen voor Microsoft 365. De inzet van Sharegate vereenvoudigt en versnelt complexe migratietrajecten.

Als dé SharePoint expert adviseert en begeleidt Advantive je bij het design van de meest optimale informatiearchitectuur. Geen kaartenhuis, maar een stevige fundering die morgen ook nog werkt. Bovendien geven de Sharegate migratietools ons de mogelijkheid om snel, gemakkelijk én goedkoop je bestaande informatie te migreren. Met de Sharegate tools behoud je de controle en het overzicht op je Microsoft omgeving.

Of bel ons op: 088 20 20 520.

Of bel ons op: 088 20 20 520.

Fileserver migratie

Veel organisaties maken nog gebruik van een fileshare of netwerkschijf voor documentopslag. De huidige fileshare zorgt voor belemmeringen. Het bemoeilijkt organisaties om slim, veilig en efficiënt te kunnen (samen)werken. Veel organisaties kiezen er dan ook voor om afscheid te nemen van de fileserver. 

Advantive begeleidt organisaties in de overstap van fileshare naar Microsoft 365 / Office 365. In onze aanpak staat de vindbaarheid, beveiliging en beschikbaarheid van documenten centraal. Dit vraagt om een goede inrichting, heldere werkafspraken én opruimen/archiveren van oude documenten. Sharegate biedt ons de gewenste ondersteuning om data en documenten te migreren.

infra microsoft
Infra-foto3

Direct meer weten?

Wil je meer weten over Sharegate en/of wil je je fileserver naar Microsoft 365 migreren? Laat het ons weten. We bieden je graag inspiratie en advies.

Contact opnemen

     Rick Deneer   

Rick Deneer

Teamlead Productivity

+31 88 20 20 520 +31 6 184 832 14 [email protected]

Wat doen we nog meer?

Cloud datacenter

Modern datacenter

Een datacenter in Microsoft Azure biedt je maximale flexibiliteit, schaalbaarheid en veiligheid.

Managed services

onze oplossingen

Maak kennis met de managed services van Advantive voor de Microsoft omgeving van jouw organisatie.

Moderne werkplek

Online vergaderen met Microsoft Teams

De moderne werkplek faciliteert prettig en veilig (samen)werken vanuit huis, op kantoor en onderweg.