SharePoint Online intranet

Waarom een SharePoint Online Intranet?

SharePoint Online kan op verschillende manieren worden ingezet. Als onderdeel van Microsoft 365 is het een platform dat ingezet kan worden als moderne intranet oplossing. Voor onze klanten richten we een intranet in met alle voordelen van SharePoint online.

De voordelen van een SharePoint Online intranet

  • Verhoogde productiviteit
  • Betere samenwerking met collega's
  • Veilig en overal toegang tot informatie
  • Geen extra licentiekosten als je beschikt over een Microsfot 365 licentie
  • Flexibele en snelle implementatie

Wat is een SharePoint Online Intranet?

SharePoint Online is de perfecte oplossing voor een georganiseerde, flexibele en efficiënte online werkomgeving. Het is een geavanceerd platform voor bedrijven om hun interne communicatie, documentbeheer, en samenwerking te stroomlijnen.

Het gebruik van SharePoint Online als intranet biedt tal van voordelen, waaronder verbeterde samenwerking, beter documentbeheer, makkelijke communicatie en integratie met andere Microsoft 365 producten zoals Microsoft Teams.

Inrichten van een SharePoint Online intranet.

Advantive is specialist in het implementeren en optimaliseren van intranet oplossingen op basis van SharePoint Online. We bieden een complete service, van het opzetten van het intranet tot het toepassen van de huisstijl, en zelfs het integreren van innovatieve ontwikkelingen op gebied van Artificial Intelligence (AI). 

Ons doel is om een intranet te creëren dat niet alleen een plek is voor nieuws, maar een startpunt voor de werkdag van je medewerkers. Het SharePoint Online intranet is altijd en overal op een veilige manier te bereiken, zowel via de webrowser als via Microsoft Teams. Je hebt direct toegang tot alle benodigde informatie en applicaties, verzameld op één centrale plek.

Of bel ons op: 088 20 20 520.

Je Intranet geïntegreerd binnen Microsoft Teams

Een SharePoint Online intranet kun je eenvoudig intregreren binnen Microsoft Teams via Viva Connections. Het is een krachtig platform dat communicatie, samenwerking en productiviteit binnen jouw organisatie naar een hoger niveau tilt.

Naadloze integratie
Met deze integratie binnen Microsoft Teams heb je alle voordelen van SharePoint Online direct beschikbaar. Viva Connections maakt het mogelijk om het SharePoint Online intranet als een app binnen Microsoft Teams te presenteren. Dit betekent dat je niet langer hoeft te schakelen tussen verschillende vensters of apps om toegang te krijgen tot belangrijke documenten, nieuwsupdates, bedrijfsinformatie en nog veel meer.

Optimale samenwerking
De integratie van SharePoint Online intranet met Microsoft Teams verbetert de samenwerking aanzienlijk. Je kunt eenvoudig samenwerken aan documenten, deelnemen aan discussies, taken delen en updates geven, allemaal vanuit één plek. Dit zorgt voor efficiënter teamwerk en betere resultaten.

modern intranet

Meer weten over SharePoint Online intranet?

Wil je meer informatie over SharePoint Online, als moderne intranetoplossing voor jouw organisatie? Wil je snel inzichtelijk krijgen hoe SharePoint Online als intranet voor jouw organisatie eruit kan zien? 

Laat het ons weten! We bieden je graag inspiratie en delen onze ervaringen met je.

Contact opnemen

     Rick Deneer   

Rick Deneer

Teamlead Productivity

+31 88 20 20 520 +31 6 184 832 14 [email protected]

Wat doen we nog meer?

Cloud datacenter

Modern datacenter

Een datacenter in Microsoft Azure biedt je maximale flexibiliteit, schaalbaarheid en veiligheid.

Managed services

onze oplossingen

Maak kennis met de managed services van Advantive voor de Microsoft omgeving van jouw organisatie.

Moderne werkplek

Online vergaderen met Microsoft Teams

De moderne werkplek faciliteert prettig en veilig (samen)werken vanuit huis, op kantoor en onderweg.