Social intranet

Blijf altijd en overal verbonden met jouw organisatie

Social intranet met hulp van Advantive

In relatief korte tijd een nieuw intranet realiseren? Interne communicatie verbeteren en medewerkers met elkaar verbinden? Onze consultants realiseren met een social intranet een complete digitale werkplek voor je medewerkers.

De voordelen van een social intranet

  • Vertrekpunt voor de moderne werkplek
  • Goede kennisdeling en -borging
  • Productiviteitsboost
  • Vergroten medewerkersbetrokkenheid
  • Volledig gebaseerd op Microsoft cloud technologie

Waarom een social intranet?

Onze huidige manier van werken vraagt om goede digitale ondersteuning en up-to-date informatievoorziening. We werken steeds meer vanuit huis, op een andere locatie of onderweg. Daarnaast wordt onze werkweek steeds flexibeler. 

Met een social intranet bied je je medewerkers een centrale werkomgeving. Je bent altijd op de hoogte van het laatste (bedrijfs)nieuws. Ook heb je altijd en overal toegang tot bijvoorbeeld HRM documenten, templates en jouw favoriete apps. Bovendien bevat het een belangrijke ‘sociale’ component. Interactie, samenwerking en kennisdeling worden volledig geborgd. Het helpt je om medewerkers met elkaar, met je organisatie en met je bedrijfsstrategie te verbinden.

Draagvlak basis voor succes

Vanaf dag 1 zorgen we samen voor draagvlak voor het nieuwe intranet binnen jouw organisatie. Focus ligt hierbij op het delen en beleven van de toegevoegde waarde van het nieuwe intranet voor hun dagelijkse werkzaamheden en manier van werken. We begeleiden onze opdrachtgevers stap voor stap naar de livegang. Eenmaal live nemen we, indien gewenst, het beheer (volledig) uit handen. We zorgen ervoor dat het intranet veilig, up-to-date én aan blijft sluiten bij de wensen van je medewerkers en je organisatie.

Of bel ons op: 088 20 20 520.

Of bel ons op: 088 20 20 520.

Social intranet en kracht Microsoft cloud

Organisaties maken steeds intensiever gebruik van de Microsoft cloud. Advantive realiseert voor organisaties een gebruiksvriendelijk intranet dat gebruikmaakt van de kracht van Microsoft 365 en Microsoft Viva. Hiermee bieden we medewerkers altijd, overal én vanaf ieder device een vertrekpunt voor hun dagelijkse werkzaamheden. Vanuit het intranet heb je direct toegang tot de Microsoft suite en je favoriete apps. 

Werkt jouw organisatie samen via Microsoft Teams? Ook binnen Microsoft Teams realiseren we een compact social intranet voor je medewerkers. Medewerkers beschikken in 1 overzicht over alle informatie die zij nodig hebben om prettig en efficiënt te werken. 

modern intranet
Modern Intranet

Op zoek naar een nieuw intranet?

Onze consultants realiseren in een relatief korte tijd een toekomstbestendig intranet voor jouw organisatie en medewerkers.

Met een social intranet van Advantive ben je verzekerd van een toekomstbestendige intranetoplossing. Het biedt medewerkers een krachtig en veilig platform voor persoonlijke en algemene informatievoorziening, interactie, kennisdeling en online (samen)werken. 

Contact opnemen

     Rick Deneer   

Rick Deneer

Teamlead Productivity

+31 88 20 20 520 +31 6 184 832 14 [email protected]

Wat doen we nog meer?

Cloud datacenter

Modern datacenter

Een datacenter in Microsoft Azure biedt je maximale flexibiliteit, schaalbaarheid en veiligheid.

Managed services

onze oplossingen

Maak kennis met de managed services van Advantive voor de Microsoft omgeving van jouw organisatie.

Moderne werkplek

Online vergaderen met Microsoft Teams

De moderne werkplek faciliteert prettig en veilig (samen)werken vanuit huis, op kantoor en onderweg.