Stichting Alterius verlengt samenwerking met ICT-partner Advantive

Weert, 14 september 2022 – Stichting Alterius verlengt de samenwerking met ICT-partner Advantive. De nieuwe overeenkomst heeft een looptijd van vier jaar en omvat het beheer, monitoring en beveiliging van de werkplekken, Microsoft 365, Microsoft Azure en de ICT-infrastructuur.

Stichting Alterius opereert in de regio Zuid-Limburg en geeft gedurende een schooljaar aan zo’n 400 leerlingen onderwijs, voor een korte of langere periode. Binnen de stichting zijn ruim 100 medewerkers op verschillende locaties werkzaam. ICT speelt een belangrijke rol in het onderwijsaanbod en de ondersteuning die de stichting aan leerlingen biedt.

Ronald Paulissen, directeur-bestuurder van Stichting Alterius: “We werken sinds 2020 samen met Advantive. Advantive is als dienstverlener enorm betrokken bij onze organisatie en biedt ons de gewenste ondersteuning. De afgelopen twee jaar hebben we mooie stappen gemaakt op ICT-gebied. Advantive heeft onze ICT-omgeving en werkplekken vernieuwd en de transitie naar de Microsoft cloud op een prettige manier begeleid. Met deze contractverlenging wordt de digitalisering in onze organisatie en in het onderwijs verder vormgegeven.” 

Willemjan van Laarhoven, directeur van Advantive: “Het is een compliment voor onze collega’s, dat Alterius wederom voor ons heeft gekozen. In relatief korte tijd hebben we samen met Alterius de volledige ICT-omgeving en de werkplekken vernieuwd en in beheer genomen. We zijn erg trots op onze fijne samenwerking en onze bijdrage aan het onderwijs. We kijken ernaar uit om de komende vier jaar wederom een waardevolle bijdrage te blijven leveren aan het verwezenlijken van de ambities van Stichting Alterius.”

Stichting Alterius en Advantive
Willemjan van Laarhoven (directeur van Advantive) en Ronald Paulissen (directeur-bestuurder van Stichting Alterius)

Wat doen we nog meer?

Cloud datacenter

Modern datacenter

Een datacenter in Microsoft Azure biedt je maximale flexibiliteit, schaalbaarheid en veiligheid.

Managed services

onze oplossingen

Maak kennis met de managed services van Advantive voor de Microsoft omgeving van jouw organisatie.

Moderne werkplek

Online vergaderen met Microsoft Teams

De moderne werkplek faciliteert prettig en veilig (samen)werken vanuit huis, op kantoor en onderweg.