Valo Intranet

Waarom Valo Intranet?

Ben je op zoek naar een kant-en-klaar intranet op basis van Microsoft technologie waar je medewerkers verliefd op worden? Dan is Valo Intranet dé oplossing voor jouw organisatie. Combineer dit met de Microsoft kennis en expertise van Advantive en je zet jouw organisatie direct op voorsprong. Het helpt je om de medewerkersbetrokkenheid, efficiency en kennisdeling in je organisatie te verhogen.

De voordelen van Valo Intranet

  • Vertrekpunt voor de moderne werkplek
  • Goede kennisdeling en -borging
  • Volledige gebaseerd op Microsoft technologie
  • Mobiele app om medewerkers altijd en overal te bereiken
  • Flexibele en snelle implementatie

Wat is Valo Intranet?

Valo Intranet is een intranet-in-a-box-oplossing en volledig gebaseerd op Microsoft 365 / SharePoint Online. Het heeft een prachtige user interface. Deze pas je eenvoudig aan naar jouw bedrijfshuisstijl. Het Valo team volgt de Microsoft ontwikkelingen op de voet. Je hoeft dus niet meer om de paar jaar je intranetoplossing te vervangen, omdat deze verouderd is. 

Valo Intranet is flexibel en klaar voor alle toekomstige Microsoft 365 updates. Bovendien is het snel en eenvoudig te implementeren.

Met Valo Intranet beschikt je organisatie over 1 centrale werkomgeving. Het biedt je een kloppend hart voor jouw organisatie. Het ondersteunt je medewerkers bij hun dagelijkse werkzaamheden en het is het vertrekpunt voor de moderne werkplek. Het brengt de complete informatie- en nieuwsvoorziening samen op 1 centrale plek.

Valo Premium partner

Advantive is Valo Certified partner en Microsoft Gold partner. Dankzij onze brede Valo en Microsoft expertise en ervaring verzorgen we de volledige implementatie, adoptie en het beheer van het intranet. We bieden zowel technisch als functionele ondersteuning. Onze expertdesk waarborgt de continuïteit van je nieuwe intranetoplossing. We laten je optimaal profiteren van de voordelen van Valo en van onze expertise. 

Of bel ons op: 088 20 20 520.

Of bel ons op: 088 20 20 520.

Standaard social intranet

Met Valo Intranet speelt Advantive in op de toenemende vraag naar een standaard sociaal intranet. De oplossing is modulair gebouwd. 

Het is eenvoudig aan te passen aan de look & feel van jouw organisatie en op de wensen van je medewerkers. Dit draagt direct bij aan een betere samenwerking en kennisdeling tussen je medewerkers en de afdelingen binnen je organisatie. Het biedt bedrijven de functionaliteit die ze nodig heeft om de samenwerking en betrokkenheid in hun organisatie verder te vergroten met behulp van intranet. Ook kun je externe gebruikers toegang geven tot je intranetomgeving. Het is uit te breiden met extra functionaliteit, waardoor de oplossing eenvoudig mee kan groeien met de behoeften van je organisatie.

Daarnaast biedt Valo Intranet je medewerkers een mobiele app. Via de mobiele app ontvang je notificaties over het laatste nieuws. Je bent dan ook altijd en overal up-to-date. Het sluit goed aan op de nieuwe manier van werken. Met Valo Intranet transformeer je eenvoudig traditionele werkplekken naar een moderne, digitale werkplek.

modern intranet
Productivity

Meer weten over Valo Intranet?

Wil je meer informatie over Valo Intranet als moderne intranetoplossing voor jouw organisatie? Ben je op zoek naar een complete Microsoft 365 / SharePoint intranet oplossing? 

Laat het ons weten! We bieden je graag inspiratie en delen onze ervaringen met je.

Contact opnemen

     Rick Deneer   

Rick Deneer

Teamlead Productivity

+31 88 20 20 520 +31 6 184 832 14 [email protected]

Wat doen we nog meer?

Cloud datacenter

Modern datacenter

Een datacenter in Microsoft Azure biedt je maximale flexibiliteit, schaalbaarheid en veiligheid.

Managed services

onze oplossingen

Maak kennis met de managed services van Advantive voor de Microsoft omgeving van jouw organisatie.

Moderne werkplek

Online vergaderen met Microsoft Teams

De moderne werkplek faciliteert prettig en veilig (samen)werken vanuit huis, op kantoor en onderweg.