Maak kennis met Kim van Irsel

Kim van Irsel werkt sinds 1 februari 2016 bij Advantive. Ze houdt zich bezig met marketing en bid management. Maak kennis met Kim!

1. Wil je kort iets over jezelf vertellen? 

“Ik ben getrouwd en trotse mama van twee jongens. Dit betekent dat mijn vrije momenten vaak bestaan uit racen met auto’s, judo, hardlopen, Star Wars en bouwen met Lego. Mijn me-time bestaat uit etentjes met vrienden, yoga, koken en hardlopen (om de jongens bij te kunnen houden!).” 

2. Wanneer en waarom heb je voor Advantive gekozen?

“Eind 2015 ben ik via mijn netwerk op de marcom vacature bij Advantive gewezen. Al tijdens het voorbereiden van de sollicitatie was ik enthousiast over de breedte van de dienstverlening en het klantenportfolio van Advantive. Ik had al veel ideeën om Advantive beter op de kaart te zetten. Tijdens het eerste gesprek was er direct een klik en kreeg ik alle ruimte om mijn ideeën te delen. We zaten direct op 1 lijn. Gelukkig verliep het tweede gesprek ook positief en kreeg ik een aanbod!” 

3. Wat maakt Advantive een leuke werkgever?

“Bij Advantive krijg je veel vrijheid. Er wordt hard en met veel plezier gewerkt. En je hoeft niet bang te zijn om fouten te maken, als je er maar van leert. Persoonlijke aandacht en waardering onderscheidt Advantive als werkgever. De balans tussen geven en nemen klopt gewoon. Voor mij is dat erg belangrijk om met plezier te kunnen werken!” 

4. Hoe ziet je werkdag eruit?

“Dat bepaal ik vaak zelf. Natuurlijk zijn er bepaalde zaken die moeten gebeuren. Vaak start ik met mijn mail bijwerken, social media en website checken en dan ga ik aan de slag met verschillende werkzaamheden. Hierbij kun je denken het interviewen van klanten of collega’s voor op de website, het schrijven van teksten voor de website, het opzetten van campagnes, het maken van presentaties of het bedenken van nieuwe proposities. Vaak heb ik ook een overleg op de agenda staan. De dag vliegt echt voorbij!” 

5. Waar krijg je energie van?

“Van mijn collega’s! Ik werk samen met echte experts en zij delen ook graag hun kennis. Dit maakt dat ik de website kan verrijken met interessante blogs. Behalve experts zijn het ook gewoon leuke mensen om mee samen te werken. Regelmatig gaan we na werktijd een potje squashen, tennissen of eten. Hoe leuk is dat!” 

Consultant Microsoft Solutions. Lees meer ›
Office 365 Consultant, SharePoint specialist en voorzitter PVT.Lees meer ›
SharePoint, Microsoft 365, Valo en managed services consultant.Lees meer ›