Maak kennis met Rick Deneer

1. Wil je jezelf even voorstellen?

“Ik ben Rick en ik woon in het gezellige Heel (Limburg). Ik ben getrouwd en heb 2 kindjes. In mijn vrije tijd houd ik van voetbal en techniek. Ik ben een gedreven zelfstandig ondernemer. Dit bepaalt ook hoe ik ben, doe en functioneer. Sinds 15 november 2017 werk ik als accountmanager bij Advantive.”

2. Hoe ziet je werkdag eruit?

“Half zeven gaat de wekker. Ik begin graag vroeg en start de dag met een lekker kopje koffie op kantoor. Wanneer ik op kantoor ben, controleer ik de laatste e-mails en zorg ik dat CRM is bijgewerkt. Vervolgens maak ik een prioriteitenlijst en een dagindeling. Mijn dag bestaat vaak uit offertes maken, klantbezoeken en het ondersteunen van collega’s. Naast mijn rol als accountmanager houd ik me ook bezig met interne automatisering. Door een slimme inzet van Microsoft technologie help ik mijn sales collega’s om hun werkzaamheden verder te digitaliseren. Bij Advantive vinden we “practise what you preach” belangrijk. Onze eigen ervaringen deel ik met mijn klanten en relaties. Dit helpt me om hen te inspireren en te wijzen op innovatiekansen.”

3. Wat maakt het leuk om bij Advantive te werken?

“Advantive heeft een bevlogen en enthousiast team van mensen die echt vooruit willen en dagelijks met techniek bezig zijn. Als je de techniek begrijpt, zie je direct waar kansen voor bedrijven liggen. Het is leuk om bedrijven te inspireren met technologie van de toekomst. Ik ben bij Advantive niet alleen accountmanager, maar biedt mijn collega’s op allerlei fronten ondersteuning. De diversiteit van werkzaamheden maakt mijn werk zo leuk.”

4. Hoe beschrijf je de bedrijfscultuur?

“De bedrijfscultuur van Advantive is heel anders dan bij mijn vorige werkgevers. Dat merk je met name in de manier van leidinggeven. Je krijgt veel vrijheid, vertrouwen en complimenten als je het goed doet. De directie staat altijd achter je. Er is een open cultuur. Je mening wordt gevraagd en gewaardeerd en er wordt naar je geluisterd. Je kunt als medewerker echt het verschil maken.”

5. Waar ben je trots op?

“Ik ben trots op Advantive als organisatie en op het team. We maken mooie stappen en hebben een duidelijke focus en koers. Ik ben er ook trots op dat ik met mijn ervaring het verkoopproces verder heb kunnen optimaliseren. Maar wat natuurlijk het mooiste is, is dat ik binnen een half jaar al leuke nieuwe klanten heb weten te enthousiasmeren en heb mogen verwelkomen bij Advantive.”

 

SharePoint, Microsoft 365, Valo en managed services consultant.Lees meer ›