Maak kennis met Stefan van der Westen

1. Wil je jezelf even kort voorstellen?

“Ik ben Stefan van der Westen, 25 jaar en ik woon in Mierlo. In mijn vrije tijd ben ik vrijwel dagelijks op het voetbalveld te vinden. De afgelopen drie jaar heb ik via detachering verschillende organisaties als servicedesk medewerker ondersteund. Sinds 1 juni 2018 werk ik als Consultant Microsoft Solutions bij Advantive.”

2. Hoe ervaar je je eerste twee maanden bij Advantive?

“Ik ben erg blij met mijn nieuwe baan! Ik ben nog maar kort gestart en ik werk nu al aan leuke en uitdagende projecten. Alle collega’s zijn enthousiast en altijd vrolijk. Iedereen is oprecht geïnteresseerd in je. Ik word goed door mijn teamgenoten begeleid. Als ik vragen heb, dan kan ik bij iedereen terecht. Er wordt dan echt tijd voor mij vrijgemaakt.”

3. Welke opleidingsmogelijkheden heb je bij Advantive?

“Advantive vindt het belangrijk dat ik mijn kennis up-to-date houd. Samen hebben we gekeken op welke gebieden ik verder wil groeien. Ik heb vorige maand mijn MSCA certificaat voor Office 365 behaald. Ik ben nu flink aan het leren voor de MCSE certificering. De Cloud ontwikkelingen gaan ontzettend snel. Ik wil het wel graag bijhouden. Het is fijn dat ik bij Advantive de middelen en tijd krijg om Microsoft certificeringen te behalen.”

4. Waar wil je over vijf jaar staan?

“Ik wil met name groeien als cloud specialist en als projectmanager. Het lijkt me mooi als ik over vijf jaar grote projecten zelfstandig kan leiden en klanten goed kan adviseren over de cloud.”

5. Zou je mensen aanbevelen om bij Advantive te werken?

“Jazeker! Je krijgt bij Advantive veel mogelijkheden om op allerlei vlakken te groeien. De sfeer is altijd goed en het is fijn samenwerken met collega’s. Als ik even naar mezelf kijk, is het natuurlijk een hele stap om vanuit de servicedesk een stap naar consultancy te maken. Dit is wel een goede stap voor je carrière. Ik raad het dan ook iedereen aan om het te doen.”

Maarten werkt sinds juni 2018 bij Advantive als Consultant Microsoft Solutions. Lees meer ›
Erwin Verlinden werkt sinds 1 september 2017 bij Advantive. Hij versterkt als SharePoint Consultant het managed services team. Maak kennis met Erwin! Lees meer ›
Rick werkt sinds 15 november 2017 als accountmanager bij Advantive. Maak kennis met Rick!Lees meer ›