Onze basisregels

We hebben als Advantive vijf basisregels. Deze regels vormen de basis van onze manier van denken en doen. Als organisatie leven we deze vijf basisregels na.  

1. Beter voor elkaar

We vinden het fijn dat je voor ons werkt. Dit betekent dat we als werkgever, maar ook als collega’s goed voor je zijn. We bieden je een prettige werkomgeving waar je je direct thuis voelt en gewaardeerd wordt. 

2. Beter voor onze relaties

We zijn trots op onze klanten en partners. De samenwerking met onze klanten en partners is gelijkwaardig en constructief. We werken iedere dag vol passie en met plezier voor onze klanten en met onze partners samen.   

3. Innoveren

Onze kennis is up-to-date en we volgen de ontwikkelingen op de voet. We zijn Microsoft Gold partner en onze collega’s werken er hard voor om iedere keer onze certificeringen te behouden en/of verder uit te breiden. Hierdoor zijn we in staat om continu te innoveren en onze klanten op voorsprong te zetten.

4.Verrassen

We houden ervan om onze collega’s, partners en relaties in positieve zin te verrassen. In ons DNA zit dat we altijd een stapje extra zetten. Verrassen doen we op diverse manieren: door er gewoon te zijn voor elkaar en het realiseren van een positieve gebruikersbeleving tot aan het bieden van proactief advies en vernieuwende en innovatieve inzichten.

5. Geld verdienen

Dankzij onze duidelijke focus zijn we een gezond en winstgevend bedrijf. We doen de dingen waar we goed in zijn. We investeren in mensen, innovatie, duurzaamheid, trainingen en opleidingen. Hierdoor is en blijft Advantive een gezonde en aantrekkelijke organisatie, zowel financieel als voor onze relaties en (toekomstige) collega’s. 

Meer informatie

Heb jij passie voor IT en voor de verschillende Microsoft solutions? En wil jij van je werk energie krijgen? Dan hebben wij wellicht jouw droombaan!Lees meer ›
Ben je toe aan een nieuwe uitdaging in de regio Noord-Brabant en Limburg? Kom dan ons leuke team met jouw enthousiasme en kennis versterken! Lees meer ›
Als je bij Advantive komt werken, draag je direct bij aan de verdere ontwikkeling van Advantive. Samen met de rest van het team draag je direct bij aan de groei van Advantive. Dat vraagt om een gezonde dosis inzet en passie. Dit maakt iedere dag weer leuk en uitdagend.Lees meer ›