Onze basisregels

We hebben als Advantive vier basisregels. Deze regels vormen de basis van onze manier van denken en doen. Als organisatie leven we deze vier basisregels na.  

1. Beter voor elkaar

We vinden het fijn dat je voor ons werkt. Dit betekent dat we als werkgever, maar ook als collega’s goed voor je zijn. We bieden je een prettige werkomgeving waar je je direct thuis voelt en gewaardeerd wordt. 

2. Beter voor onze relaties

We zijn trots op onze klanten en partners. De samenwerking met onze klanten en partners is gelijkwaardig en constructief. We werken iedere dag vol passie en met plezier voor onze klanten en met onze partners samen.   

3. Innoveren

Onze kennis is up-to-date en we volgen de ontwikkelingen op de voet. We zijn Microsoft Gold partner en onze collega’s werken er hard voor om iedere keer onze certificeringen te behouden. Hierdoor zijn we in staat om continu te innoveren en onze klanten op voorsprong te zetten.

4. Geld verdienen

Zonder geld te verdienen, is het erg lastig om als bedrijf bestaansrecht te behouden. Dit betekent dat vrijwel alle winst in de organisatie blijft. 22% van de totale winst wordt uitgekeerd aan onze collega’s. De rest van de winst is bestemd voor innovatie, trainingen en opleidingen. Hierdoor wordt Advantive een gezondere en aantrekkelijkere organisatie, zowel financieel als voor de relaties en (toekomstige) collega’s. 

Meer informatie

Meer vacatures
<
>
Steeds meer organisaties kiezen voor de Cloud. Als Microsoft Cloud Consultant ben je in staat om de klant de gewenste ondersteuning te bieden om succesvol naar de Cloud te begeleiden.Lees meer >
Als Microsoft infrastructuur consultant adviseer je onze klanten over de inzet van verschillende Microsoft oplossingen. In je functie ben je verantwoordelijk voor advies, ontwerp, implementatie en configuratie.Lees meer >
Heb jij passie voor Microsoft en affiniteit met de business? Wil jij graag snel door kunnen groeien en intern opgeleid worden? Kom dan ons team versterken als Junior Microsoft Engineer.Lees meer >