Tien redenen om bij Advantive te werken

1. Prettige werkcultuur

We hebben een informele en collegiale werksfeer. Je kunt gewoon jezelf zijn en laten zien wat je in huis hebt. En wanneer je ondersteuning of een sparringpartner nodig hebt, dan staat iedereen voor je klaar.

2. Goede balans werk en privé

We snappen dat je het niet prettig vindt om voor projecten naar bijvoorbeeld Groningen of Friesland te rijden. Daarom kiezen we er ook voor om in de regio Noord-Brabant en Limburg te werken. Ook behoort thuiswerken tot de mogelijkheden.

3. Uitdagende groeimogelijkheden

Bij Advantive word je gestimuleerd om jouw talenten optimaal te benutten. Je krijgt de ruimte om trainingen te volgen en je Microsoft certificeringen bij te houden.

4. Uitstekende arbeidsvoorwaarden

Advantive biedt je een marktconform salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een leaseauto, telefoon, laptop en studiemogelijkheden.

5. Zelfsturende teams

Bij Advantive werk je in een zelfsturende team. Je bepaalt samen met je team de planning van opdrachten en projecten. Je krijgt veel vrijheid en eigen beslissingsbevoegdheid.

6. Kennis

We delen onze kennis online via Office 365 en Valo Intranet en offline via (team)overleggen. Hopelijk houd je van pizza, want er zijn regelmatig pizzasessies waar we interessante cases en kennis te delen.

7. Ontspanning

Hard en prettig werken vraagt ook om ontspanning. Íedere dag lunchen we samen op kantoor en de week sluiten we af met een vrijdagmiddagborrel. Na werktijd gaan we regelmatig samen squashen, tennissen en/of een hapje eten.

8. Mooie opdrachtgevers

We zijn trots op onze mooie opdrachtgevers. We gaan voor een volledig partnership met onze klanten. Voorbeelden van opdrachtgevers zijn: Woonbedrijf, BDO en OCI Nitrogen.

9. In de regio

Ons kantoor bevindt zich in Weert: een mooie uitvalsbasis voor onze collega’s uit Noord-Brabant, Limburg en België. Successen en verjaardagen vieren we met worstenbroodjes en Limburgse vlaai. We werken iedere dag met plezier samen om de beste Microsoft partner van Zuid-Nederland te zijn!

10. Aandacht voor jou!

Bij Advantive sta je als medewerker altijd op de eerste plaats. Daarnaast vinden we het leuk om jou (en eventueel je partner en/of gezin) regelmatig te verrassen met een leuke activiteit of attentie.

Meer informatie

Heb jij passie voor IT en voor de verschillende Microsoft solutions? En wil jij van je werk energie krijgen? Dan hebben wij wellicht jouw droombaan!Lees meer ›
Het Advantive team heet je van harte welkom. Je collega’s zijn experts op diverse gebieden. We verschillen van elkaar, maar toch ook weer niet. We matchen namelijk volledig met de drie kernwaarden van Advantive: Passie, Plezier en ProfessionaliteitLees meer ›
Ben je toe aan een nieuwe uitdaging in de regio Noord-Brabant en Limburg? Kom dan ons leuke team met jouw enthousiasme en kennis versterken! Lees meer ›