Waarom Advantive?

Over Advantive

We begonnen in 2006 met slechts een klein team complexe SharePoint vraagstukken op te lossen voor klanten. Direct vanaf de start wisten bedrijven uit het zuiden, maar ook uit andere delen van Nederland en België, ons te vinden.

We zijn de afgelopen jaren uitgegroeid tot één van de beste Microsoft partners in het zuiden van Nederland. Met een team van 40 collega’s weten wij bedrijven met Microsoft technologie op voorsprong te zetten. Samen werken we hard om onze klanten te verrassen met innovatieve oplossingen. Iedere dag weer.

Hoe is het om bij Advantive te werken?

Dat bepaal je voor een groot deel zelf. Je krijgt bij ons de vrijheid om jouw ambities waar te maken. En daar helpt het hele team je bij. Het team bestaat uit een mooie mix van verschillende experts en persoonlijkheden. Wat ons verbindt, is de passie voor ons vak. We houden ervan om mooie projecten te realiseren en onze kennis te delen. Deze kennis delen we onderling en met onze klanten.

Passie, plezier en professionaliteit zijn de drie kernwaarden van Advantive. Wij werken met passie, plezier en professionaliteit voor onze klanten. Dat merk je vanaf het eerste contact. We gaan voor de best passende oplossing. Maar vooral ook voor een plezierige weg daar naartoe.  

‘Make it happen’ is een veelgehoorde uitspraak bij Advantive. We houden ervan om door te pakken en meters te maken. Dan kan er soms iets fout gaan. En dat mag bij Advantive. We zien dit als een leermoment. 

We vinden het niet alleen leuk om onze klanten te verrassen, maar ook jou (en je gezin!). Dit doen we regelmatig. Hierbij kun je denken aan de vrijdagmiddagborrel, een verrassing via de post, kerstattentie, weekendje weg met collega’s en partners en een Sinterklaasmiddag met alle Advantive kids.

Als je bij Advantive komt werken, draag je direct bij aan de verdere ontwikkeling van Advantive. Samen met de rest van het team draag je direct bij aan de groei van Advantive. Dat vraagt om een gezonde dosis inzet en passie. Dit maakt iedere dag weer leuk en uitdagend.

Waarom Advantive?

  • Uitdagende groeimogelijkheden (persoonlijk, kennis, ervaring) 
  • Prettige werkcultuur (informeel en collegiaal) 
  • Goede balans werk en privé 
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden 
  • Marktconform salaris en 22% winstuitkering 
  • Zelfsturende teams 

Benieuwd hoe het is om bij Advantive te werken? Laat het ons weten! Je bent altijd welkom om een dagje bij ons op kantoor te komen werken en sfeer te komen proeven!

Maak een afspraak

Meer vacatures
<
>
Als Microsoft infrastructuur consultant adviseer je onze klanten over de inzet van verschillende Microsoft oplossingen. In je functie ben je verantwoordelijk voor advies, ontwerp, implementatie en configuratie.Lees meer >
Als Microsoft SharePoint Consultant bij Advantive adviseer je onze klanten over de inzet van SharePoint en SharePoint Online. Dit doe je vaak al vanaf het eerste contact (presales). Lees meer >
Als Power BI Consultant bij Advantive adviseer je onze klanten over de inzet van Power BI en data modeling in de cloud. Dit doe je vaak al vanaf het eerste contact (presales). Kom jij ons team versterken?Lees meer >