Waarom Advantive?

Over Advantive

We begonnen in 2006 met slechts een klein team complexe SharePoint vraagstukken op te lossen voor klanten. Direct vanaf de start wisten bedrijven uit het zuiden, maar ook uit andere delen van Nederland en België, ons te vinden.

We zijn de afgelopen jaren uitgegroeid tot één van de meest complete Microsoft partners in het zuiden van Nederland. Met een team van 40 collega’s weten wij bedrijven met Microsoft technologie op voorsprong te zetten. Samen werken we hard om onze klanten te verrassen met innovatieve oplossingen. Iedere dag weer.

Hoe is het om bij Advantive te werken?

Dat bepaal je voor een groot deel zelf. Je krijgt bij ons de vrijheid om jouw ambities waar te maken. En daar helpt het hele team je bij. Het team bestaat uit een mooie mix van verschillende experts en persoonlijkheden. Wat ons verbindt, is de passie voor ons vak. We houden ervan om mooie projecten te realiseren en onze kennis te delen. Deze kennis delen we onderling en met onze klanten.

Passie, plezier en professionaliteit zijn de drie kernwaarden van Advantive. Wij werken met passie, plezier en professionaliteit voor onze klanten. Dat merk je vanaf het eerste contact. We gaan voor de best passende oplossing. Maar vooral ook voor een plezierige weg daar naartoe.  

‘Make it happen’ is een veelgehoorde uitspraak bij Advantive. We houden ervan om door te pakken en meters te maken. Dan kan er soms iets fout gaan. En dat mag bij Advantive. We zien dit als een leermoment. 

We vinden het niet alleen leuk om onze klanten te verrassen, maar ook jou (en je gezin!). Dit doen we regelmatig. Hierbij kun je denken aan de vrijdagmiddagborrel, een verrassing via de post, kerstattentie, weekendje weg met collega’s en partners en een Sinterklaasmiddag met alle Advantive kids.

Als je bij Advantive komt werken, draag je direct bij aan de verdere ontwikkeling en groei van Advantive. Dat vraagt om een gezonde dosis inzet en passie. Dit maakt iedere dag weer leuk en uitdagend.

Waarom Advantive?

  • Uitdagende groeimogelijkheden (persoonlijk, kennis, ervaring) 
  • Prettige werkcultuur (informeel en collegiaal) 
  • Goede balans werk en privé 
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden 
  • Marktconform salaris
  • Zelfsturende teams 

Benieuwd hoe het is om bij Advantive te werken? Laat het ons weten! Je bent altijd welkom voor een kopje koffie en om sfeer te komen proeven bij ons op kantoor!

Meer informatie

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging in de regio Noord-Brabant en Limburg? Kom dan ons leuke team met jouw enthousiasme en kennis versterken! Lees meer ›
Het Advantive team heet je van harte welkom. Je collega’s zijn experts op diverse gebieden. We verschillen van elkaar, maar toch ook weer niet. We matchen namelijk volledig met de drie kernwaarden van Advantive: Passie, Plezier en ProfessionaliteitLees meer ›
Heb jij passie voor IT en voor de verschillende Microsoft solutions? En wil jij van je werk energie krijgen? Dan hebben wij wellicht jouw droombaan!Lees meer ›