WorkPoint

Waarom WorkPoint?

Ben je op zoek naar een complete documentmanagementoplossing op basis van Microsoft 365? Werk je met Microsoft 365 / Microsoft Teams en ben je op zoek naar een gebruiksvriendelijke oplossing voor zaakgericht werken? Dan is WorkPoint de perfecte oplossing voor je.

De voordelen van WorkPoint

  • Efficiënte en geautomatiseerde bedrijfsprocessen en projecten
  • Tijds- en kostenbesparing
  • Risicobeheersing, kwaliteitsverbetering en foutreductie
  • Naadloze integratie met Microsoft 365
  • Eenvoudig en snel te implementeren

WorkPoint voor zaakgericht werken, document- en projectmanagement

WorkPoint biedt organisaties een gebruiksvriendelijke en intuïtieve oplossing voor het stroomlijnen van processen en procedures in Microsoft 365, Microsoft Teams en SharePoint Online. Met WorkPoint bied je de verschillende afdelingen binnen je organisatie een complete, eenvoudige en veilige oplossing voor documentbeheer, projectmanagement en zaakgericht werken.

WorkPoint geeft je grip op processen en data

WorkPoint biedt je uitgebreide ondersteuning voor al je projecten en processen. Het begeleidt medewerkers / projectgroepleden stap voor stap door de verschillende fases van een project of proces. Dit helpt je om de kwaliteit van je dienstverlening te bewaken en menselijke fouten te minimaliseren. Daarnaast bevat het ingebouwde governance mogelijkheden, zoals data classificatie en een robuust permissiebeheer gebaseerd op rollen en rechten.

Of bel ons op: 088 20 20 520.

Of bel ons op: 088 20 20 520.

Efficiënte bedrijfsvoering en processen

WorkPoint biedt je een complete oplossing voor o.a.:

Zaakgericht werken: grip op alle zaken inclusief efficiënt beheer van zaken, e-mails en documenten op basis van gestandaardiseerde werkstromen en procedures.

Documentmanagement: een werkplekomgeving voor het beheren, bewerken, opslaan en autoriseren van al je documenten. Documenten kunnen automatisch worden gegenereerd op basis van gegevens in je project, zaak of andere bronnen.

Procesmanagement: een efficiënte tool voor het beheren van al je werkstromen en processen. WorkPoint begeleidt je stap voor stap door alle fases en taken in een project of zaak.

Projectmanagement: inzicht in de verschillende projectfases, -status en -voortgang. Het biedt je uitgebreide ondersteuning voor iedere projectfase: van taakverdeling en procesbeheersing tot aan evaluatie en dashboards met statusinformatie.

HR management: compleet overzicht van alle HR-processen en biedt uitgebreide ondersteuning voor het uitvoeren van de HR-werkzaamheden, zoals onboarding, het benutten van de talenten binnen de organisatie, performance management, archivering van e-mail en het voldoen aan de AVG.

Contractmanagement: een compleet overzicht van alle contracten. Het biedt  uitgebreide ondersteuning voor het beheren en opstellen van contracten tot aan het opzeggen van contracten en het vastleggen van alle correspondentie en documentatie (inclusief versiebeheer). 

productivity
Microsoft 365 moderne werkplek

Direct meer weten?

Met WorkPoint heb je alle tools in handen om je bedrijfsvoering en informatievoorziening verder te verbeteren en te borgen. Dankzij het toepassen van automatische governance, uniforme processen, het structureren van gegevens en de naadloze integratie met Microsoft 365 en Microsoft Teams verbeter je eenvoudig je interne en externe dienstverlening.

Wil je meer weten over de mogelijkheden van WorkPoint voor jouw organisatie? We denken graag met je mee hoe we je bedrijfs- en werkprocessen (verder) kunnen automatiseren. Ook geven we je graag een demo van de mogelijkheden.

Contact opnemen

     Rick Deneer   

Rick Deneer

Teamlead Productivity

+31 88 20 20 520 +31 6 184 832 14 rick.deneer@advantive.nl

Wat doen we nog meer?

Cloud datacenter

Modern datacenter

Een datacenter in Microsoft Azure biedt je maximale flexibiliteit, schaalbaarheid en veiligheid.

Managed services

onze oplossingen

Maak kennis met de managed services van Advantive voor de Microsoft omgeving van jouw organisatie.

Moderne werkplek

Online vergaderen met Microsoft Teams

De moderne werkplek faciliteert prettig en veilig (samen)werken vanuit huis, op kantoor en onderweg.