Zakelijke dienstverlening

Zakelijke dienstverlening & ICT-ondersteuning

Welke kansen biedt verdere digitalisering jouw organisatie? Hoe speel je slim in op de veranderende klantvraag? Onze consultants ondersteunen organisaties in de zakelijke dienstverlening op het snijvlak van business en ICT.

Voordelen zakelijke dienstverlening

  • Klantfocus
  • Veilige toegang tot (bedrijfs)data
  • Innovatieve inzet van ICT
  • Processen digitaliseren en automatiseren
  • Realtime inzicht in (klant)data

Zakelijke dienstverlening en slimme inzet ICT

De manier van (samen)werken is in de zakelijke dienstverlening veranderd. Veel organisaties kiezen voor hybride werken. Ook het contact met klanten en leveranciers vindt steeds meer online plaats. Daarnaast vraagt de klant om steeds meer digitale mogelijkheden. Goede ICT-ondersteuning is een must. Denk hierbij aan:

Advantive helpt om slimme ICT-keuzes te maken. We bieden je organisatie de ruimte om te innoveren en slim in te kunnen spelen op de veranderende klantvraag.

Of bel ons op: 088 20 20 520.

Of bel ons op: 088 20 20 520.

Zakelijke dienstverlening en digitalisering

Binnen de zakelijke dienstverlening speelt digitalisering een belangrijke rol. Tijdrovende processen of werkzaamheden worden getransformeerd in een digitaal proces. Invoer van gegevens wordt volledig geautomatiseerd. Realtime inzicht in data helpen je om nog sneller in te spelen op de veranderende klantvraag.

Online toepassingen, zoals online (samen)werken en online (klant)communicatie, maken het mogelijk om te differentiëren in klantbenadering. Maar het vergroot ook direct de flexibiliteit van je medewerkers. Altijd en overal kunnen (samen)werken dankzij een moderne werkplek op basis van Microsoft 365 maakt je organisatie simpelweg efficiënter en flexibeler.

Advantive denkt hierin graag met je mee. Wij helpen je bij de juiste inzet van ICT binnen je organisatie. Of het nu gaat om het nog slimme en veiliger faciliteren van thuiswerken, het verder digitaliseren van je bedrijfsvoering of het beheren en beveiligen van je werkplekken en ICT-omgeving; wij helpen je om nieuwe technologie succesvol in te zetten en/of te beheren en te beveiligen.

data en bi
Industrie

Direct meer weten?

Advantive ondersteunt organisaties in de zakelijke dienstverlening op het snijvlak van business en ICT. We bieden complete Microsoft ondersteuning: van advies en implementatie tot aan procesautomatisering, security, beheer en trainingen.

Dankzij onze brede kennis en ervaring kunnen we proactief met je meedenken en je strategische ICT-doelstellingen waarmaken. Mogen we je inspireren?

Contact opnemen

     Rick Deneer   

Rick Deneer

Teamlead Productivity

+31 88 20 20 520 +31 6 184 832 14 [email protected]

Wat doen we nog meer?

Cloud datacenter

Modern datacenter

Een datacenter in Microsoft Azure biedt je maximale flexibiliteit, schaalbaarheid en veiligheid.

Managed services

onze oplossingen

Maak kennis met de managed services van Advantive voor de Microsoft omgeving van jouw organisatie.

Moderne werkplek

Online vergaderen met Microsoft Teams

De moderne werkplek faciliteert prettig en veilig (samen)werken vanuit huis, op kantoor en onderweg.