Zakelijke dienstverlening

Zakelijke dienstverlening & ICT-ondersteuning

Welke kansen biedt verdere digitalisering jouw organisatie? Hoe speel je slim in op de veranderende klantvraag? Onze consultants ondersteunen organisaties in de zakelijke dienstverlening op het snijvlak van business en ICT.

Voordelen zakelijke dienstverlening

  • Klantfocus
  • Veilige toegang tot (bedrijfs)data
  • Innovatieve inzet van ICT
  • Processen digitaliseren en automatiseren
  • Realtime inzicht in (klant)data

Zakelijke dienstverlening en slimme inzet ICT

De manier van (samen)werken is in de zakelijke dienstverlening veranderd. Veel organisaties kiezen voor hybride werken. Ook het contact met klanten en leveranciers vindt steeds meer online plaats. Daarnaast vraagt de klant om steeds meer digitale mogelijkheden. Goede ICT-ondersteuning is een must. Denk hierbij aan:

Advantive helpt om slimme ICT-keuzes te maken. We bieden je organisatie de ruimte om te innoveren en slim in te kunnen spelen op de veranderende klantvraag.

Of bel ons op: 088 20 20 520.

Of bel ons op: 088 20 20 520.

Zakelijke dienstverlening en digitalisering

Digitalisering is cruciaal in de zakelijke dienstverlening. Het transformeren van traditionele, tijdrovende processen in gestroomlijnde digitale workflows, met de hulp van AI en procesautomatisering, geeft realtime inzichten om snel in te spelen op klantbehoeften.

Online samenwerkingstools en digitale communicatiemethoden bieden nieuwe manieren om klanten te benaderen en verbeteren de flexibiliteit van medewerkers. Een werkplek uitgerust met Microsoft 365 stelt je team in staat om overal efficiënt te werken. Dit verhoogt de productiviteit en flexibiliteit van je organisatie.

We begrijpen het belang van deze digitale transformatie. We adviseren over de optimale inzet van ICT voor je organisatie, van het ondersteunen van veiliger thuiswerken tot het verder digitaliseren van bedrijfsvoering. We helpen ook bij het beheren en beveiligen van werkplekken en ICT-infrastructuur, zodat je organisatie klaar is voor de toekomst met succesvol geïntegreerde en beveiligde nieuwe technologieën.

data en bi
Industrie

Direct meer weten?

Advantive ondersteunt organisaties in de zakelijke dienstverlening op het snijvlak van business en ICT. We bieden complete Microsoft ondersteuning: van advies en implementatie tot aan procesautomatisering, security, beheer en trainingen.

Dankzij onze brede kennis en ervaring kunnen we proactief met je meedenken en je strategische ICT-doelstellingen waarmaken. Mogen we je inspireren?

Contact opnemen

     Rick Deneer   

Rick Deneer

Teamlead Productivity

+31 88 20 20 520 +31 6 184 832 14 [email protected]

Wat doen we nog meer?

Cloud datacenter

Modern datacenter

Een datacenter in Microsoft Azure biedt je maximale flexibiliteit, schaalbaarheid en veiligheid.

Managed services

onze oplossingen

Maak kennis met de managed services van Advantive voor de Microsoft omgeving van jouw organisatie.

Moderne werkplek

Online vergaderen met Microsoft Teams

De moderne werkplek faciliteert prettig en veilig (samen)werken vanuit huis, op kantoor en onderweg.