Zorg

Zorg & ICT-ondersteuning

Hoe creëer je een veilige werkplek voor zorgmedewerkers? Hoe ga je slim om met digitalisering en innovatie in de zorg? Advantive biedt je organisatie de gewenste ICT-ondersteuning. We helpen je om duurzame en toekomstbestendige keuzes te maken.

Voordelen voor de zorg

  • Slimme inzet van ICT
  • Veilig (samen)werken en informatie delen
  • Verlenen van zorg op afstand
  • Verdere verduurzaming en digitalisering dienstverlening
  • Bescherming van (patiënt)gegevens

Slimme en veilige ICT-keuzes in de zorg

De ontwikkelingen in de Nederlandse zorgsector volgen elkaar in een rap tempo op. Door de coronacrisis is de digitale transformatie enorm versneld. We werken steeds vaker structureel vanuit huis en hebben videocontact met collega’s, cliënten en/of patiënten. Daarnaast zien we:

  • Een toenemende vraag naar zorg.
  • Stijgende zorgkosten.
  • Een groeiend personeelstekort.
  • Toepassingen van AI in de zorg.

Dit alles vraagt om duurzame en innovatieve ICT-oplossingen. Maar hoe maak je nu de juiste ICT-keuzes? 

Advantive ondersteunt organisaties in de zorg op ICT-gebied. We helpen je om duurzame en toekomstbestendige keuzes te maken. Een slimme en veilige inzet van ICT is immers van strategisch belang voor je organisatie. 

Het geeft je (meer) ruimte om te innoveren, passende zorg te bieden, processen te optimaliseren en kosten te besparen.

Of bel ons op: 088 20 20 520.

Of bel ons op: 088 20 20 520.

Veranderingen in de zorg

De Nederlandse zorgsector wordt continu transparanter. Zorginstellingen werken onderling samen. Cliënt en patiënten zijn steeds beter op de hoogte van de eigen zorgvraag en het medisch dossier. Het is hierbij van belang dat er gestandaardiseerde systemen zijn om onderling informatie op een veilige manier uit te wisselen.

Advantive helpt je organisatie en medewerkers om op een veilige manier transparant samen te werken, te communiceren en informatie te delen. We bieden medewerkers een veilige en moderne werkplek op basis van Microsoft 365, die volledig past bij zijn/haar werkzaamheden. Ook realiseren we intranetten, medewerkers- en samenwerkingsportalen voor de zorg. Tevens helpen we je bij een slimme inzet van AI in de zorg.

Onze adoptieconsultants zorgen ervoor dat medewerkers op een prettige en veilige manier gebruikmaken van de nieuwe mogelijkheden. We zorgen ervoor dat je medewerkers digitaal vaardig(er) worden. Daarnaast bieden we je ICT-afdeling ondersteuning op het gebied van beheer, monitoring en beveiliging.

Security icon 2
Modern Intranet

Security in de zorg

Het is belangrijk dat zorgmedewerkers veilig en onbezorgd kunnen (samen)werken en informatie kunnen delen. Digitalisering en innovatie vragen om extra security maatregelen. Helaas zien we de security dreigingen en incidenten toenemen. Het is belangrijk om de digitale veiligheid continu naar een hoger niveau te brengen.

Advantive biedt organisaties in de zorg brede security ondersteuning. Je kunt bij ons terecht voor het beveiligen en monitoren van jouw Microsoft omgeving en werkplek (cloud, hybride en om premises).

Contact opnemen

     Joep Fijen - profielfoto rondje   

Joep Fijen

Directeur

+31 88 20 20 520 +31 6 464 437 43  [email protected]
 
 

Wat doen we nog meer?

Cloud datacenter

Modern datacenter

Een datacenter in Microsoft Azure biedt je maximale flexibiliteit, schaalbaarheid en veiligheid.

Managed services

onze oplossingen

Maak kennis met de managed services van Advantive voor de Microsoft omgeving van jouw organisatie.

Moderne werkplek

Online vergaderen met Microsoft Teams

De moderne werkplek faciliteert prettig en veilig (samen)werken vanuit huis, op kantoor en onderweg.