Advantive breidt dienstverlening uit met Security Operations Center-as-a-Service

Weert, 9 juli 2020 – Microsoft Gold partner Advantive breidt haar dienstverlening uit met Security Operations Center-as-a-Service. Met deze uitbreiding kunnen organisaties het security beheer en monitoring van hun Microsoft omgeving voor een vast bedrag per maand aan gecertificeerde Microsoft specialisten uitbesteden.

Willemjan van Laarhoven, technisch directeur bij AdvantiveWe zien dat de beveiliging van de Microsoft omgeving voor veel organisaties steeds complexer wordt. Veel bedrijven implementeren diensten, zoals Microsoft 365 en Microsoft Azurezonder oog te hebben voor beveiliging; het is dan vaak wachten tot het fout gaat. Wij verzorgen voor veel van onze klanten al het beheer en/of bieden security ondersteuning. Het uitbreiden van onze dienstverlening met security beheer en monitoring voor een vast bedrag per maand is dan ook een logische aanvulling.  

Advantive biedt organisaties met Security Operations Center-as-a-Service een complete security beheerdienstverlening voor Microsoft 365 en Microsoft Azure. Afhankelijk van de wensen van de organisatie bieden we drie security niveaus aan: 

  • Tier 1Basisniveau security beheer en monitoring plus maandelijkse security rapportage. 
  • Tier 2Uitgebreide niveau van security monitoring 24*7, beheer en incident analyse & respons plus security dashboard. 
  • Tier 3Geavanceerde niveau van security monitoring 24*7, Beheer, incident analyse & respons plus device management en back-up en disaster recovery. 

Tier 1 is de basis en kan eenvoudig worden uitgebreid naar tier 2 en vervolgens tier 3. Het is een schaalbaar service model. 

Organisaties kunnen vertrouwen op tweede– en derdelijnsondersteuning uitgevoerd door de Advantive security expertdesk bestaande uit hoogopgeleide en Microsoft gecertificeerde engineers en is een vast onderdeel. Indien gewenst, is er de mogelijkheid om op te schalen naar onze eerstelijns beheerdiensten 

Willemjan van Laarhoven vervolgt: “Security is voor iedere organisatie van cruciaal belang om de bedrijfscontinuïteit te waarborgen en de (bedrijfs)data te beschermen. Het is een continu proces en vraagt om adequaat en proactief beheermonitoring én optimalisatie. Advantive biedt organisaties op al deze vlakken de gewenste ondersteuning. 

 

 

 

 

Meer inspiratie
Het selecteren van (nieuwe) software voor projectmanagement vraagt om een goede voorbereiding. We hebben 7 tips voor je op een rij gezet.Lees meer ›
We delen de highlights van Microsoft Ignite 2019 dag 4. Maak kennis met de nieuwe mogelijkheden van het Power Platform, SharePoint Modern en Teams.Lees meer ›
Het startpunt voor het gebruik van de Office 365 applicaties ligt voor de meeste mensen bij het platform zelf. Ontdekken hoe de applicatie precies werkt en waarvoor die kan worden gebruikt is hierbij de eerste stap. Advantive neemt hierbij de bedrijfsstrategie als uitgangspunt. Je wilt immers als organisatie in zijn geheel slimmer en efficiënter werken, niet enkel op individueel niveau.Lees meer ›