Cloud datacenter optimalisatie & innovatie

Maximaal blijven profiteren van de innovatiekracht van Microsoft Azure

Cloud datacenter optimalisatie & innovatie

Profiteert jouw organisatie van alle mogelijkheden en voordelen van Microsoft Azure? Onze consultants volgen de Azure ontwikkelingen op de voet. Ze maken inzichtelijk welke nieuwe mogelijkheden bij jouw organisatie en bedrijfsvoering passen. Samen zorgen we ervoor dat jouw organisatie op een (kosten)efficiënte en innovatieve manier gebruik blijft maken van Microsoft Azure.

De voordelen van datacenter optimalisatie & innovatie

  • Innovatiekracht organsiatie continu vergroten
  • Kostenefficiency realiseren
  • Optimale performance Microsoft Azure
  • Beveiliging verder verbeteren
  • Slim gebruik nieuwe toepassingen

Waarom cloud datacenter optimalisatie & innovatie?

Jouw datacenter draait op het Microsoft Azure platform en er wordt (intensief) gebruikgemaakt van het platform. Vaak zijn hier verschillende redenen voor: digitale transformatie ondersteunen, innoveren met nieuwe (AI) technologie, kosten besparen, schaalbaarheid en/of veiligheid vergroten. Advantive helpt organisaties op een pragmatische en succesvolle manier naar de cloud.

Eenmaal in de cloud willen we dat je organisatie optimaal profiteert van de voordelen van Microsoft Azure. We zorgen dan ook dat alle onderdelen, zoals operating systems, virtual machines, networking, databases, storage en back-up optimaal blijven presteren. Dit is een belangrijk onderdeel van onze (beheer)dienstverlening.

Of bel ons op: 088 20 20 520.

Of bel ons op: 088 20 20 520.

Maximaal profiteren van de kracht van de Microsoft cloud

Wij zorgen voor de continuïteit van je Microsoft Azure omgeving en geven gevraagd en ongevraagd adviezen om je Azure omgeving optimaal te gebruiken. Hierbij streven we naar een goede performance, maximale veiligheid en qua financiën naar een optimum. Dit bereiken we doordat we samen op regelmatige basis de omgeving en zijn componenten bespreken. Ook wijzen we je op nieuwe functies en mogelijkheden om Azure kosten te besparen en/of de omgeving nog beter te beveiligen. We toetsen periodiek of de initiële inrichting en het design nog aansluiten bij jouw strategie en ambities. Mocht het nodig zijn, dan passen we het design en de inrichting aan. Zo blijft jouw organisatie maximaal profiteren van de kracht van de Microsoft cloud.

Cloud - Strategie
Cloud Regie

Direct meer weten?

Wil je weten of je optimaal gebruikmaakt van de mogelijkheden van Microsoft Azure? Of wil je weten hoe je jouw datacenter verder kunt innoveren? Laat het ons weten. We wijzen je graag op aandachtspunten en kansen.

Contact opnemen

     Rick Deneer   

Rick Deneer

Teamlead Productivity

+31 88 20 20 520 +31 6 184 832 14 [email protected]

Wat doen we nog meer?

Cloud datacenter

Modern datacenter

Een datacenter in Microsoft Azure biedt je maximale flexibiliteit, schaalbaarheid en veiligheid.

Managed services

onze oplossingen

Maak kennis met de managed services van Advantive voor de Microsoft omgeving van jouw organisatie.

Moderne werkplek

Online vergaderen met Microsoft Teams

De moderne werkplek faciliteert prettig en veilig (samen)werken vanuit huis, op kantoor en onderweg.