Microsoft teams

De hub voor samenwerken, vergaderen en communiceren

Microsoft Teams optimaal benutten

Ben je op zoek naar een online platform voor samenwerken, communiceren en vergaderen? Wil je de mogelijkheden van Microsoft Teams optimaal benutten? Onze Teams experts bieden je graag inspiratie, trainingen en ondersteuning.

De voordelen van Microsoft Teams

  • Hub voor teamwork
  • Digitale en veilige werkomgeving
  • Slimmer en prettiger samenwerken, vergaderen en communiceren
  • Integratie met Microsoft 365 en diverse apps
  • Uitgebreide ondersteuning voor thuiswerken

Waarom Microsoft Teams?

Microsoft Teams biedt afdelingen of teams een digitale werkplek om structureel of ad-hoc samen te werken. Het is een compleet online platform voor online (samen)werken, kennis delen, plannen, taken beheren, processen automatiseren, communiceren en vergaderen. De oplossing is volledig geïntegreerd met Microsoft 365 en diverse apps. Je past het platform eenvoudig aan naar jouw persoonlijke wensen. Het maakt je werkdag efficiënter én prettiger.

Altijd en overal samenwerken

Microsoft Teams biedt medewerkers een app voor Windows, Android en iOS. Via de app werk je altijd en overal en vanaf ieder device. Het sluit dan ook goed aan bij de nieuwe manier van werken. Tevens is het mogelijk om externe projectleden, zoals klanten en partners, aan een team toe te voegen. Wil jij ook de mogelijkheden optimaal benutten?

Of bel ons op: 088 20 20 520.

Of bel ons op: 088 20 20 520.

Hub voor teamwork

Microsoft Teams biedt je een hub voor teamwork. Voor ieder project maak je een apart communicatiekanaal en houd je het overzicht. Je bepaalt zelf welke apps je als team nodig hebt om effectief samen te werken. Het is eenvoudig aan te passen. Dankzij de integratie met Microsoft 365 deel je Excel, Word en PowerPoint bestanden snel met je team. E-mailen is niet meer nodig; je vindt alles eenvoudig terug in één complete werkomgeving. Je bent altijd op de hoogte van belangrijke activiteiten en informatie. 

Veilig samenwerken

Online samenwerken vraagt om goede beveiliging. Je wilt immers je bedrijfs- en persoonlijke gegevens beschermen. Microsoft Teams is onderdeel van Microsoft 365 en heeft hetzelfde hoge security niveau. 

Je gegevens zijn altijd versleuteld (encryptie), het ondersteunt wereldwijde standaarden en biedt geavanceerde compliance- en beveiligingsmogelijkheden. Ook kunnen teamleden van multi-factor authenticatie (MFA) gebruikmaken voor een optimale identiteitsbeveiliging.

moderne werkplek
Microsoft Teams

Mogelijkheden optimaal gebruiken

Microsoft Teams versterkt de samenwerking en communicatie binnen teams. Met de toevoeging van Microsoft Copilot worden deze mogelijkheden verder uitgebreid, volledig afgestemd op de unieke eisen en wensen van jouw organisatie. Dit vraagt wel om het maken van de juiste keuzes. Onze consultants helpen je hier graag bij. Ze zorgen voor een goede basisinrichting, beveiliging en governance. We bieden medewerkers handige trainingen en workshops met duidelijke uitleg en tips. Samen bezorgen we jouw organisatie en medewerkers een succesvolle start. 

Ook begeleiden we je organisatie naar de volgende stap met Microsoft Teams, zodat je continu blijft profiteren van de mogelijkheden van het samenwerkingsplatform.

Contact opnemen

     Rick Deneer   

Rick Deneer

Teamlead Productivity

+31 88 20 20 520 +31 6 184 832 14 [email protected]

Wat doen we nog meer?

Cloud datacenter

Modern datacenter

Een datacenter in Microsoft Azure biedt je maximale flexibiliteit, schaalbaarheid en veiligheid.

Managed services

onze oplossingen

Maak kennis met de managed services van Advantive voor de Microsoft omgeving van jouw organisatie.

Moderne werkplek

Online vergaderen met Microsoft Teams

De moderne werkplek faciliteert prettig en veilig (samen)werken vanuit huis, op kantoor en onderweg.