Microsoft teams

De hub voor samenwerken, vergaderen en communiceren

Microsoft Teams optimaal benutten

Ben je op zoek naar een online platform voor samenwerken, communiceren en vergaderen? Wil je de mogelijkheden van Microsoft Teams optimaal benutten? Onze bieden je graag inspiratie, trainingen en ondersteuning.

De voordelen van Microsoft Teams

  • Hub voor teamwork
  • Digitale en veilige werkomgeving
  • Slimmer en prettiger samenwerken, vergaderen en communiceren
  • Integratie met Microsoft 365 en diverse apps
  • Uitgebreide ondersteuning voor thuiswerken

Waarom Microsoft Teams?

Sinds de coronacrisis zijn organisaties massaal op Microsoft Teams overgestapt. Het biedt afdelingen of teams een digitale werkplek om structureel of ad-hoc samen te werken. Ook in het onderwijs wordt Microsoft Teams met succes ingezet om onderwijs op afstand mogelijk te maken.

Het is een compleet online platform voor online (samen)werken, kennis delen, plannen, taken beheren, processen automatiseren, communiceren en vergaderen. De oplossing is volledig geïntegreerd met Microsoft 365 en diverse apps. Je past het platform eenvoudig aan naar jouw persoonlijke wensen. Het maakt je werkdag efficiënter én prettiger.

Altijd en overal samenwerken

Microsoft Teams biedt gebruikers een app voor Windows, Android en iOS. Via de app werk je altijd en overal en vanaf ieder device. Het sluit dan ook goed aan bij de nieuwe manier van werken. Tevens is het mogelijk om externe projectleden, zoals klanten en partners, aan een team toe te voegen.

Hub voor teamwork

Microsoft Teams biedt je een hub voor teamwork. Voor ieder project maak je een apart communicatiekanaal en houd je eenvoudig het overzicht. Je bepaalt zelf welke apps je als team nodig hebt om effectief samen te werken. Het is eenvoudig aan te passen. Dankzij de integratie met Microsoft 365 deel je Excel, Word en PowerPoint bestanden snel met je team. E-mailen is niet meer nodig; je vindt alles eenvoudig terug in één complete werkomgeving. Je bent altijd op de hoogte van belangrijke activiteiten en informatie. 

Veilig samenwerken

Online samenwerken vraagt om goede beveiliging. Je wilt immers je bedrijfs- en persoonlijke gegevens beschermen. Microsoft Teams is onderdeel van Microsoft 365 en heeft hetzelfde hoge security niveau. 

Je gegevens zijn altijd versleuteld (encryptie), het ondersteunt wereldwijde standaarden en biedt geavanceerde compliance- en beveiligingsmogelijkheden. Ook kunnen teamleden van multi-factor authenticatie (MFA) gebruikmaken voor een optimale identiteitsbeveiliging.

Microsoft Teams

Mogelijkheden optimaal gebruiken

Microsoft Teams biedt gebruikers ongekende mogelijkheden. Je past het eenvoudig aan de eisen en wensen van je gebruikers. Dit vraagt wel om het maken van de juiste keuzes. Onze consultants helpen je hier graag bij. Ze zorgen voor een goede basisinrichting, beveiliging en governance. We bieden je gebruikers een duidelijke uitleg en tips. Samen bezorgen we jouw organisatie en gebruikers een succesvolle start. 

Ook begeleiden we je organisatie naar de volgende stap met Microsoft Teams, zodat je continu blijft profiteren van de mogelijkheden van het samenwerkingsplatform.

Contact opnemen

     RIck Deneer   

Rick Deneer

Microsoft 365 Presales Consultant

+31 88 20 20 520 +31 6 184 832 14 rick.deneer@advantive.nl

Wat doen we nog meer?

Modern datacenter

Modern datacenter

Een modern datacenter in Microsoft Azure biedt je maximale flexibiliteit, schaalbaarheid en veiligheid.

Oplossingen

onze oplossingen

Maak kennis met de innovatiekracht en toegevoegde waarde van de Microsoft cloud voor jouw organisatie.

Moderne werkplek

Online vergaderen met Microsoft Teams

De moderne werkplek faciliteert prettig en veilig (samen)werken vanuit huis, op kantoor en onderweg.