Moderne werkplek

Slimmer, sneller, veiliger en productiever werken in een moderne werkplek

Moderne werkplek met hulp van Advantive

De moderne werkplek op basis van Microsoft 365 faciliteert altijd en overal (samen)werken. Maar waar moet je allemaal aan denken? Advantive helpt je om de ideale werkplek voor iedere medewerker te realiseren.

De voordelen van de moderne werkplek

  • Gebruiker staat centraal
  • Op ieder device altijd en overal werken
  • Slimmer en prettiger samenwerken en communiceren
  • Toekomstbestendige werkplek in de cloud
  • Optimale aandacht voor security, performance en back-up

Gebruiker centraal

De nieuwe manier van werken vraagt om een slimme, toekomstbestendige werkplek. Medewerkers verlangen naar meer flexibiliteit en vrijheid. Je wilt simpelweg altijd en overal en op ieder device kunnen werken. Thuis, bij de klant of onderweg. En dan wil je je geen zorgen hoeven te maken over de performance, security of back-ups.

Er zijn verschillende type gebruikers binnen je organisatie. Nieuwe Microsoft technologieën maken het mogelijk om voor ieder type gebruiker een moderne en passende werkplek te realiseren. Advantive helpt je om de gebruikersprofielen en hun IT-wensen en -eisen inzichtelijk te maken. We realiseren voor iedere gebruiker een passende werkplek op basis van Microsoft 365 inclusief back-up, beheer en security.

Hybride werken

De nieuwe manier van werken is digitaal. Informatie deel je eenvoudig met je collega’s, klanten en leveranciers. Hoe zorg je dat iedereen over de laatste informatie beschikt en dat je deze ook eenvoudig kunt delen? En hoe zorg je voor optimale communicatie? Dit vraagt om een duidelijke visie, heldere werkafspraken en de juiste inzet van tools.

Advantive weet precies welke tools je waarvoor het meest effectief kunt inzetten. Maar ook hoe je je medewerkers hiermee een vliegende start bezorgt.

Veilige werkplek

Medewerkers moeten zorgeloos kunnen werken. Zonder dat je (bedrijfs)gegevens in gevaar komen. Daarnaast moet je als organisatie aan geldende wet- en regelgeving voldoen. Je moet bijvoorbeeld zorgvuldig om kunnen gaan met privacygevoelige informatie. Dit vraagt om bewustwording van je medewerkers. Maar ook om de juiste security maatregelen. Denk aan authenticatie, encryptie en bescherming tegen malware en virussen. In geval van verlies van een device wil je bijvoorbeeld het device op afstand kunnen vergrendelen of wissen.

Advantive adviseert hoe je organisatie de juiste security maatregelen kan nemen. We zorgen voor een juiste mix tussen prettig en veilig werken. Ook kunnen we de moderne werkplek volledig in beheer nemen. De managed services diensten van Advantive helpen je om de continuïteit en de security van jouw moderne werkplek te waarborgen.

Microsoft 365 moderne werkplek

Advies en inspiratie voor de moderne werkplek

Wil je een moderne werkplek voor je organisatie realiseren?

Laat het ons weten! We geven je graag advies en inspiratie. Ook helpen we je om de juiste keuzes tussen prettig, veilig en kostenbewust werken te maken.

Het resultaat is een moderne, veilige en toekomstbestendige werkplek.

Contact opnemen

     WillemJan van Laarhoven   

Willemjan van Laarhoven

Directeur

+31 88 20 20 520 +31 6 158 937 55  willemjan.van.laarhoven@advantive.nl
 
 

Wat doen we nog meer?

Modern datacenter

Modern datacenter

Een modern datacenter in Microsoft Azure biedt je maximale flexibiliteit, schaalbaarheid en veiligheid.

Oplossingen

onze oplossingen

Maak kennis met de innovatiekracht en toegevoegde waarde van de Microsoft cloud voor jouw organisatie.

Moderne werkplek

Online vergaderen met Microsoft Teams

De moderne werkplek faciliteert prettig en veilig (samen)werken vanuit huis, op kantoor en onderweg.