MVO

Maak kennis met onze duurzame manier van (samen)werken

Hoe wij Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Bij Advantive zijn we iedere dag bezig om het iets beter te doen voor de wereld om ons heen. Met kleine stapjes maken we uiteindelijk een groot verschil. We vinden het belangrijk om onze verantwoordelijkheid te nemen én om organisaties te inspireren. Benieuwd hoe we dit doen? Maak kennis met onze duurzame manier van (samen)werken.

Advantive en MVO

  • Duurzame relaties
  • Groene ICT-dienstverlening
  • Maatschappelijke betrokkenheid
  • CO2 footprint minimaliseren en compenseren
  • Investeren in de toekomst

MVO en Advantive

Onze ambitie is om het iedere dag iets beter te doen voor elkaar, het milieu en onze manier van ondernemen. Of het nu gaat om onze samenwerking met opdrachtgevers en partners, de inzetbaarheid van onze collega’s of het reduceren en compenseren van onze CO2-footprint, we gaan op een duurzame manier met de mensen en de wereld om ons heen om. We vinden het belangrijk dat volgende generaties fijn en prettig kunnen opgroeien. Samen maken we de wereld mooier en schoner.

Ook als ICT-partner kunnen we op dit vlak echt het verschil maken. Er is voor ons niets mooier dan het realiseren van toegevoegde waarde met ICT voor onze opdrachtgevers. Daar zijn onze collega’s iedere dag mee bezig. 

We streven, in nauwe samenwerking met onze collega’s, opdrachtgevers en partners, naar het realiseren van duurzame, klimaatneutrale en toekomstbestendige oplossingen.

Of bel ons op: 088 20 20 520.

Of bel ons op: 088 20 20 520.

Groene ICT-dienstverlening

Steeds vaker wordt duurzaamheid als een belangrijk criterium beschouwd bij de realisatie van (nieuwe) ICT-oplossingen. Advantive houdt hierbij al vanaf de ontwerpfase rekening. Hierbij kijken we niet alleen naar het energieverbruik, maar ook naar het toepassen van nieuwe, zuinige Microsoft cloud technologieën.

Met onze duurzame dienstverlening bereiden we onze opdrachtgevers beter voor op de toekomst, realiseren we kostenbesparingen en zorgen we voor meer flexibiliteit. We zijn trots op waar we nu staan en we hebben grote ambities voor de toekomst. Ons primaire doel is om onze CO2 footprint te minimaliseren en te compenseren. Hiervoor werken we nauw samen met Het Limburgs Landschap. Sinds 2021 is Advantive donateur van het Limburgs Landschap en leveren we een belangrijke bijdrage aan de realisatie van nieuwe natuur. Daarnaast zijn we actief bezig om onze impact op het klimaat te minimaliseren. Hybride werken, een digitale bedrijfsvoering, een duurzaam wagenpark en kantoor zijn hier slechts een paar voorbeelden van. Met onze aanpak dragen we actief bij aan een gezonder klimaat, een natuurlijke leefomgeving en CO2 reductie. Ons streven is om in 2025 CO2 neutraal te kunnen werken.

adoptie en change
MVO

Investeren in het onderwijs

We vinden het belangrijk om de jeugd al in een vroeg stadium te inspireren. We bieden hiervoor stageplaatsen, verzorgen gastcolleges en investeren in onderwijsontwikkelingen. Advantive is partner van het Limburgse onderwijsproject Digiwise. Dit project is geïnitieerd door VISTA college en Gilde Opleidingen. Het doel van Digiwise is om toekomstbestendig mbo-ICT-onderwijs te realiseren door het onderwijs dichterbij het bedrijfsleven te brengen, een sterkere positie in de maatschappij te geven en onderwijskundig een solidere basis te bieden. Samen bereiden we studenten en medewerkers voor op de toekomst, waarin we steeds digitaler denken, leren en werken. Dit doen we onder andere door mee te denken over de onderwijsplannen, het verzorgen van gastcolleges en het trainen van leraren.

Duurzame relaties

Advantive hecht veel waarde aan duurzame en langdurige relaties. We zijn trots op onze collega’s, opdrachtgevers en partners. 

Werk je bij of met ons samen? Dan kennen we je ook echt én zijn er we er altijd voor je. Onze relaties zijn duurzaam, gelijkwaardig, open en constructief. 

In onze samenwerking met onze opdrachtgevers en partners gaan we voor een volwaardig partnership. Als strategisch ICT-partner helpen we je bij het verduurzamen van je bedrijfsvoering door een slimme inzet van ICT. Samen zorgen we ervoor dat ICT bijdraagt aan de groei van jouw organisatie en collega’s.

safe workspot
Advantive Soc

Investeren in de toekomst

Advantive investeert op meerdere vlakken in de toekomst. Bij Advantive worden medewerkers gestimuleerd om hun talenten optimaal te benutten en uitgedaagd om hun ambities waar te maken. Ook onze opdrachtgevers en partners helpen we hierbij. Advantive is volledig thuis op Microsoft gebied. Onze collega’s volgen alle ontwikkelingen op de voet. Deze kennis delen we niet alleen in huis, maar ook met onze opdrachtgevers en partners. Hiermee helpen we de organisaties om ons heen ook om verder te groeien en te innoveren.

Daarnaast vinden we het belangrijk om aandacht te geven aan organisaties die onze steun meer dan goed kunnen gebruiken. Door het leveren van een actieve bijdrage aan diverse goede doelen dragen we samen met onze collega’s een steentje bij aan de maatschappij.

Contact opnemen

     WillemJan van Laarhoven   

Willemjan van Laarhoven

Directeur

+31 88 20 20 520 +31 6 158 937 55  [email protected]
 
 

Wat doen we nog meer?

Cloud datacenter

Modern datacenter

Een datacenter in Microsoft Azure biedt je maximale flexibiliteit, schaalbaarheid en veiligheid.

Managed services

onze oplossingen

Maak kennis met de managed services van Advantive voor de Microsoft omgeving van jouw organisatie.

Moderne werkplek

Online vergaderen met Microsoft Teams

De moderne werkplek faciliteert prettig en veilig (samen)werken vanuit huis, op kantoor en onderweg.