Op basis van onze bewezen adoptie & change strategie maken we je medewerkers enthousiast over nieuwe mogelijkheden en nieuwe manier van werken.
Lees meer >
De consultants van Advantive beschikken over uitgebreide kennis van Microsoft en helpen jouw organisatie te transformeren. Samen met jou bedenken, beleven, bouwen en beheren we innovatieve oplossingen.
Lees meer >
Soms is het prettig om terug te kunnen vallen op ervaren consultants voor tijdelijke ondersteuning of versterking van je IT-team. Advantive biedt je een flexibele om je ICT-uitdagingen aan te pakken.
Lees meer >
Advantive managed services zorgt voor een perfect werkende ICT-omgeving en tevreden (eind)gebruikers. Wij fungeren niet alleen als managed services partner; maar ook als innovatie-, adoptie- en sparringpartner op Microsoft gebied.
Lees meer >
Advantive begeleidt organisaties op het gebied van Microsoft implementaties, migraties en upgrades. Voor vrijwel ieder functioneel en technisch IT-vraagstuk kun je bij ons terecht.
Lees meer >
Advantive vindt het belangrijk dat ICT-projecten succesvol verlopen en daar zetten we ons dan ook continu voor in. Onze senior projectmanagers begeleiden je tijdens implementatie-, migratie en veranderingstrajecten.
Lees meer >
Binnen veel bedrijven vindt er een digitale transformatie plaats. Advantive geeft organisaties trainingen op maat om Microsoft producten succesvol(ler) in te kunnen zetten.
Lees meer >